Annonce:
Annonce:
Le Palme Camping
Campstuff
DANESE
https://campingferie.vti.it/
Bije728x90
Camping Kim

2016-09-20-autocampere-saelger-01
Pressemeddelelse fra Camping Branchen
Salget af autocampere er på blot et år gået frem med hele 35,1 procent. Flere campingpladser, som er målrettet autocampisterne, lavere driftsomkostninger og seniorer med rejselyst, er en del af forklaringen på fremgangen.

2016-09-20-autocampere-saelger-02
Autocampere ruller i stor stil på landevejene i disse år. Seneste tal for antallet af solgte autocampere i Danmark viser en fremgang på hele 35,1 procent i forhold til sidste år, og der er intet, som tyder på, at dén udvikling standser lige foreløbig.

2016-09-20-autocampere-saelger-03
Hos Camping Branchen, der er en brancheforening for fabrikanter, importører og forhandlere inden for campingområdet, oplever man nemlig en stigende interesse for autocamperen.
– Der kommer stadig flere, der er tiltrukket af det, som netop autocamperen kan tilbyde. Den er for det frie folk, som gerne vil have ”huset på ryggen” hele tiden, så man hurtigt kan flytte sig fra sted til sted og eventuelt improvisere en spontan miniferie uden de store anstrengelser, siger Jesper Behrensdorff, formand for Camping Branchen og peger i den sammenhæng på, at der i disse år etableres flere pladser, der er målrettet autocamperne.

Forholdene for autocamperne er blevet bedre, og samtidig er driftsomkostningerne for vognene blevet lavere, hvilket helt sikkert er en del forklaringen på fremgangen, oplyser han.

2016-09-20-autocampere-saelger-04
Bådfolk skifter kurs
Samtidig oplever Camping Branchen, at nogle af de nye autocampister er folk, som tidligere har haft lystbåd.
– Mange af pladserne til autocampisterne ligger i forbindelse med en lystbådehavn, og det betyder, at nogle af bådejerne får mod på at prøve en ny ferieform, hvor man fortsat har ferieboligen med på farten, siger Jesper Behrensdorff.

2016-09-20-autocampere-saelger-05
Seniorerne er kommet med på autocamperbølgen
– Autocamperen er jo ideel, hvis man for eksempel er et ældre ægtepar, som gerne vil ud og rejse sammen, men samtidig vil skånes for besværet med fortelt og campingvogn, slutter Jesper Behrensdorff.

Find din næste autocamper her: www.autocamper-nyt.dk