Annonce:
Annonce:

udv

Pressemeddelelse.:

CamperWorld og NBC v. Niels Brændekilde har lavet en samarbejds-aftale

Interessen for ferie i autocampere er stærkt stigende overalt i Europa – hvor flere og flere får øje for denne frie og meget komfortable ferieform – hvor man selv har friheden til at bestemme alle oplevelser og kører og bor i sin egen bolig. Også i Danmark er der – til  trods for vore store og urimelige afgifter – stor interesse for denne ferieform. Salget af nye autocampere er steget med mere end 35 % det sidste år og interessen for at leje en autocamper er større end nogensinde.

Kunderne behøver ikke fremover at køre til Jylland.

For at tilfredsstille mange ønsker fra forbrugere har CamperWorld og NBC v. Niels Brændekilde indgået en aftale, som gør det muligt at se og købe nye Frankia autocampere hos CamperWorld i Glostrup. Det sparer kunden for at køre til Sønderjylland.

Se den store 7,5 meter Frankia I 740 Exclusive i Glostrup.

Allerede fra søndag den 9. oktober kan man se den første Frankia autocamper hos Camper World i Glostrup. Det er den store 7,5 meter Frankia I 740 GD Exclusive som demonstreres. Det er en fuldintegreret liner bygget på Fiat Ducato Maxi Multijet 180 45H, 177 hk. 3,0 ltr. Euro 5+ – Automatgear med 6 trin og fartpilot. Der er ALKO forsænket galvaniseret undervogn og dobbeltbund. Egenvægten er 3.585 kg. og totalvægt 4.500 kg. Den er til stort kørekort. Den er indrettet med to enkelsenge bagerst – som er bygget over en stor og rummelig garage med adgangslem i højre side og i bagenden. I forenden en meget rummelig og meget komfortable siddegruppe – hvor de to pilotsæder fra førerkabinen integreres. I køkkenet er monteret Thetfort køleskab på 141 liter og med separat frostboks på 15 liter. Kabinevarmen er Alde vandbåren centralvarme.

Samarbejdet tænkes udbygget

Samarbejdet mellem Camper World og NBC v. Niels Brændekilde forventes at indebære – at alle forbrugere fremover kan se og købe samme autocampere i begge firmaer.

CamperWorld vil også fremover tilbyde alle kunderne at gøre brug af testcenter for autocampere – som drives af NBC v. Niels Brændekilde i Jels.
Begge parter glæder sig meget til samarbejdet – som også vil styrke en endnu bedre service og mange fordele for forbrugerne.

Se mere her.: www.camperworld.dk

Tekst: Poul Neergaard Larsen