Annonce:
Annonce:
JPCARAVAN
Camping Del Sole
Kronjyllands Camping & Marine Center
Camping Kim
Campstuff
https://campingferie.vti.it/
Le Palme Camping

2016-12-06-ac-campingbranchen-01

Campingbranchen fortæller i en Pressemeddelelse:
SKAT: Danske autocampister føler sig nok engang forbigået i et helt nyt lovforslag om nedsættelse af registreringsafgiften for personbiler. Der varsles nok engang nedsættelse af registreringsafgiften for personbiler, men ikke alle er lige begejstrede for lovforslaget, som netop er sendt i højring. Danske autocampere føler sig for anden gang i træk forbigået af politikerne.

Da personbilernes registreringsafgift sidste år blev sænket, indgik autocamperne ikke i sænkelsen, selvom de er registreret som personbiler. Nu gentager historien sig, og det vækker kritik.
– Personbilerne har fået 30 procent reduktion i registreringsafgiften, men autocamperne er ikke blevet begunstiget på samme vis, siger Torben Jensen, der som medlem af bestyrelsen i brancheorganisationen Camping Branchen varetager danske autocamperes interesse.
2016-12-06-ac-campingbranchen-02
Går glip af turisme-indtægter
Han henviser til, at registreringsafgiften for autocampere ikke har ændret sig siden 1989, hvor den blev sat til 60 procent af hele værdien, fordi autocamperen både er bil og bolig. Med de nylige nedsættelser af registreringsafgiften for personbiler, finder Torben Jensen det kun rimeligt, at autocamperne opnår en tilsvarende reduktion, svarende til 10 procent.
– Jeg er ikke i tvivl om, at en sænkning af registreringsafgiften på 10 procent vil betyde en forøgelse af omsætningen på autocampere i Danmark. Lige nu er der masser af folk, som tager til Tyskland eller Sverige for at leje en autocamper, fordi registreringsafgiften her er betydeligt lavere end i Danmark.

Det har desværre som konsekvens, at forhandlerne går glip af vigtig indtjening, ligesom vi også går glip af gode turistindtægter, siger Torben Jensen og peger på, at flere undersøgelser har vist, at salget af autocampere er med til at fremme turistindtægter i udkantsområderne. Det årlige salgstal for nye autocampere i Danmark er på cirka 250.

Fakta: Camping Branchen er en sammenslutning af fabrikanter, importører, forhandlere og udlejere af telte, trailere, campingvogne, autocampere samt leverandører af forskellige former for tilbehør.

Læs mere på: www.campingbranchen.dk