Annonce:
Annonce:

Her kommer endnu et indslag i Mit vogntog, her er det fra Joan Petersen.

Vores campingtrækker:
BMW X3 X-drive 2,0 d SUV fra 2014 med 8-trins steptronic automatgear. Motorens ydelse er 190 hk, 400 nm ved 1750 omdrejninger. Bilens teknisk køreklare vægt er 1842 kg, og den må trække 2400 kg. Den er opgivet til at køre 19,2 km/l, hvilket vi ikke har opnået endnu 🙂

Vores campingvogn:
Cabby Caienna 620 F3 fra 2013 med en totalvægt på 1800 kg. Som mange andre vogne er dens egenvægt opgivet for lavt, og vi skal pakke med omhu. Vi er efterhånden så vant til det, at vi nøjagtig ved, hvad der skal være i vognen, og hvad der skal være i bilen.

Vores feriemål: Vi har rejst i mange af Europas lande, men vores foretrukne udlandsture går til enten Kroatien eller Frankrig, ligesom vi er meget begejstrede for Tyskland. Vores eget lille Danmark er også et fantastisk land med utrolig smuk natur, der varierer fra landsdel til landsdel.

Venlig hilsen

Joan Petersen

www.petersencamping.dk