Annonce:
Annonce:
Kronjyllands Camping & Marine Center
JPCARAVAN
Camping Italy
HinshøjCaravan728x90
Reimo

Campingbranchen fortæller i en pressemeddelelse
Allerede nu er der mulighed for at se de nye 2018-modeller af campingvogne og autocampere
Selvom kalenderen stadig siger sensommer og tidligt efterår, så opererer campingbranchen med sin helt egen tidsregning. Modelåret for campingvogne og autocampere 2017 er således slut, og nu er det næste års modeller, som er på vej.
– De helt nye modeller er allerede begyndt at trille ind hos forhandlerne, og de kommende måneder byder både på masser af præsentationer i form af messer og fremvisninger hos den lokale campingforhandler, siger Jesper Behrensdorff, formand for Camping Branchen.

Populære autocampere
Han håber, at modellerne for 2018 fortsætter den positive udvikling, som campingbranchen har oplevet i 2017. Ikke mindst interessen for autocampere synes at vokse dag for dag.
– Vi mærker i den grad, at danskerne har fået smag for autocamperen, og den frihed der består i, at bil og bolig er samlet i ét. Der kommer flere og flere autocampere på landevejene, og samtidig er udbuddet af modeller større end nogensinde, siger Jesper Behrensdorff.

Oprydning betyder prisnedsættelse
Udover muligheden for at kunne tage bestik af næste års campingmodeller, så understreger Jesper Behrensdorff, at den kommende tid også er en kærkommen anledning til at gøre et godt køb hos den lokale campingforhandler. Sæsonoprydningen er nemlig også skudt i gang, og hos forhandlerne skal der gøres klar til de nye produkter.
– Hvis man vil gøre et godt køb og samtidig tage bestik af, hvad næste års campingsæson kommer til at byde på, så er det i høj grad i efteråret, at man skal aflægge campingforhandleren en visit, slutter Jesper Behrensdorff.

Fakta: Camping Branchen er en sammenslutning af fabrikanter, importører, forhandlere og udlejere af telte, trailere, campingvogne, autocampere samt leverandører af forskellige former for tilbehør.
Læs mere på: www.campingbranchen.dk

”I lyset af en kommende afgiftsnedsættelse må interessen for autocampere forventes at blive stigende.”
”Redaktionen”