Annonce:
Annonce:
Le Palme Camping
https://campingferie.vti.it/
PIANI DI CLODIA
HinshøjCaravan728x90
Kronjyllands Camping & Marine Center
DANESE
Auning Camping

Fendts campingvogne har altid været respekteret for deres høje kvalitet og elegante design, og efter Hobbys overtagelse eksploderede kendskabet til det sydtyske brand, som nu må udbygge produktionen.

Produktionshallerne i Mertingen i Bayern blev ellers nybygget i forbindelse med Hobbys overtagelse af Fendt campingvogne i 1999, men nu er Fendt nødt til at bygge en helt ny hal.

Fendt har vokset sig til at være det næststørste campingvogn-mærke i Europa – efter Hobby – og de 9700 campingvogne, som årligt ruller ud ad porten hos Fendt, møder kun lige præcis efterspørgslen – også på det danske marked, hvor Fendt efterhånden er det tredjemest populære brand.
Den nye fabrik er klar til at blive taget i brug om et års tid i slutningen af 2018.

Læs om alle Fendt 2018 modeller her.: http://fendtinfo.dk/

Caravan des Jahres
– Fendt scorede hattrick

Fendt tog tre ud af fem førstepladser, da Europas største campingmagasin Caravaning hyldede markedets bedste campingvogne i 2017.

I kategorien ”mellemklasse” var nummer 1 Saphir-modellen, der også i Danmark er en af de mest populære blandt campisterne, og nummer 3 blev Opal.

I ”store mellemklasse” endte Fendt Diamant i top, og i ”luksus- og topklasse” blev Brillant-modellen rangeret foran alle andre.

Få et overblik over alle Danmarks Fendt-forhandlere her.: http://www.fendtinfo.dk/find-forhandlere