Annonce:
Annonce:

Her er del 2 af vores oversigt over de nye 2021 modeller i campingvogne.

Knaus
I 2021 fejrer Knaus både Helmut Knaus 100 års fødselsdag og fabrikkens 60 års jubilæum med en række specialmodeller. Derfor er Knaus Südwind udstyret med et omfattende Südwind ”60 Years ” standardudstyr. Knaus Sport fortsætter med det populære Silver Selection udstyr. Og så må du ikke overse Südwind Scandinavian Selection som er udstyret til helårsbrug, bl.a. med Alde centralvarme og Alde gulvvarme. Nye modeller er Sport 500 UF og Südwind 500 EU.
Se modellerne her: https://campingbladet.1kcloud.com/edlv_iJzTH/#26LMC
LMC, som produceres i tyske Sassenberg, fejrer sit 65-års jubilæum i 2021. Det sker bl.a. med en særlig og ekstra veludstyret jubilæumsmodel LMC Style 493 K 65 Years Edition. Andre nye modeller er Style 400 F, Vivo 470 D og Vivo 580 D. LMC Vivo 580 D har nydesignet interiør, nyt frontkøkken, sidegruppe i vinkel, fransk seng og et stort toiletrum bagerst i vognen.
Se modellerne her: https://campingbladet.1kcloud.com/edlv_iJzTH/#30


Polar
I 2021 er det danske program på 45 modeller i 8 serier. 37 modeller fås i udstyrsniveauerne Original, Selected og Custmized. De sidste 8 er udstyret med en særlig Edition pakke. 2021 nyheder er bl.a. modeller med Queens Bed på langs, vinkelkøkken med 4 kogepladser. Store nyheder er bl.a. nyt køkkenvæg, ekstra tykke madrasser, sengegavl med ”godnatknap,” nye lamper og lampeskinner, ny gulvbelægning og ny installation for indkommende strøm. Se modellerne her: https://campingbladet.1kcloud.com/edlv_iJzTH/#32Silver
Silver Mini Freestyle 390 Kids holdt kun ét år i denne omgang. Måske vender den tilbage når Corona kaosset er stoppet. Resten af programmet fortsætter som sidste sæson. Se modellerne her: https://campingbladet.1kcloud.com/edlv_iJzTH/#36


Sprite
Sprite Basecamp 4 er en ny rejsevogn med en topersoners dinette lige inden for døren. Så er det muligt at sove op til fire i vognen. Sprite Cruzer 550 SR er en nt model der bagerst er indrettet en sidevendt Queens Bed foran et stort toiletrum med brusekabine.  Sprite Alpine Sport serien har fået nye udvendige dekorationer og ny polstring inden døre. Sprite Mondial fortsætter som sidste år.
Se modellerne her: https://campingbladet.1kcloud.com/edlv_iJzTH/#38


Tabbert
Hos Tabbert er den største nyhed en ny og opdateret Da Vinci serie som kommer i et helt nyt design med lyst interiør og nye tekstiler. Fire modeller er nye indretninger i Da Vinci. 390 QD, 495 HE, 500 KD og 560 HTD. Tabbert Rossini bliver i 2021 opgraderet med den omfattende Finest Edition Kampagnepakke. Alle Vivaldi modeller fås igen med en helårspakke Nordic pakke med Alde centralvarme i alle modeller og Alde centralvarme fra model 550 og opefter. Udvendigt har Tabbert 2021 bl.a. fået nye dekorativ stafferinger og nye baglygtebeslag. Der tre T@b modeller fortsætter som sidste år.
Se modellerne her: https://campingbladet.1kcloud.com/edlv_iJzTH/#42VEGA
Selv om VEGA nok er Danmarks mindste og billigste campingvogn. Den gør en dyd ud af at være lille og til en lav pris. Her er masser af camping for én eller to på tur. Størrelsen gør den ekstra egnet til spontane ture, både for fornøjelse og for fritidsaktiviteter. Den let at tage med de fleste steder. Og som et paradoks, er dens nærmeste konkurrent nok mere én af de små kassevogns-autocampere, end en større, tungere og mindre fleksibel campingvogn. Både VEGA, den lille autocamper og de mindste Pop-up campingvogne er lette at parkere på en almindelig parkeringsplads, fri af vejen i en bred rabat eller i familiens indkørsel. Og prismæssigt vinder VEGA over både autocampere og de dyrere pop-up campingvogne. Se modellerne her: https://campingbladet.1kcloud.com/edlv_iJzTH/#44Weinsberg
Weinsberg CaraCito er en ny serie på fem modeller. CaraCito er specielt tiltænkt begyndercampister og andre som ønsker en let campingvogn. Vægtbesparelsen er bl.a. fundet ved at gøre vognen helt gasfri ved at udstyre alle modeller med elkomfur, el-køleskab (kompressor) og et klimaanlæg som både kan køle og varme. CaraOne serien, inkl. CaraOne [ICE] fortsætter som sidste år.
Se modellerne her: https://campingbladet.1kcloud.com/edlv_iJzTH/#46


Se flere nye 2021 modeller på https://autocamper-nyt.dk/campingvogne/