Annonce:
Annonce:
Camping Kim
Le Palme Camping
DANESE
JPCARAVAN
Auning Camping
HinshøjCaravan728x90
Kronjyllands Camping & Marine Center

Standardprisen på en RoadCar R 600 er på kr. 485.900, men de fleste kunder bestiller nogle ekstra pakker på vognen. Så den model vi kigger på her i artiklen er den udgave som mange kunder ender med at vælge. Vognen er en Roadcar R600 2021 model som kun forhandles af Fritidsbiler.dk i Haslev på Sjælland. Vognen er bygget på Citroen og med ekstra pakker er den med 140 Hk motor, ekstra 95 amp bodels batteri, Cp Plus panel til gasvarme, træbund i badeværelse, bordplade med drejeskive, vindue i siden i toiletrum, Isofix passagersæde bag, elektrisk trin, mørklægning af førerhus, fluenet i sidedør, stor tagluge og bruseudstyr med forhæng.

Se 6 sider med billeder og informationer her: https://campingbladet.1kcloud.com/edlv_SbUyk/#46