Annonce:
Annonce:

Pressemeddelelse

Efter en omfattende og vellykket rekonstruktion , er svenske Cabby igen klar med de velkendte kvalitets vogne til danske campister.

Der har i længere tid blandt landes campister, hersket tvivl om Cabby’s fremtid som leverandør af campingvogne. Men selskabet har fået omstrukturert sin kapitalbase og videreføres af samme driftige erhvervsfolk som købte Cabby i 2008, der har som mål, at Cabby forsat skal være et attraktivt kvalitets brand.

Cabby har indgået aftale med et forhandler net i Danmark om forhandling af deres campingvogne. De fremtidige forhandlere af Cabby Campingvogne er Hinshøj Caravan Randers, Kais Caravan på Fyn, Slagelse Camping og Outdoor Center, Jysk Caravan Center i Støvring og Holbæk Caravan Center.

Efter nytår er rekonstruktionen faldet endelig på plads og produktionen af campingvogne er atter i fuld gang. Der er allerede leveret nogle få 2015 modeller til enkelte forhandlere i Danmark, hvor de vil kunne ses.

Ferie for Alle – Messe i Herning
Ved et tæt samarbejde mellem Cabby klub Danmark, Hinshøj Caravan, Slagelse Camping og Outdoor Center samt Messe Center Herning, er det i sidste øjeblik blevet muligt, at præsentere publikum for to af Cabby’s nye 2015 modeller.

I hal F stand 5040 glæder vi os rigtig meget til at præsentere den nordiske helårsvogn i to comfort modeller med Alde centralvarme, som netop alle Cabby’er er bygget op med fortæller direktør Torben Hansen, Slagelse Camping og Outdoor Center.

Begge Cabby serier fås fra str. 570 til str. 900. Derudover er der indenfor de forskellige vognstørrelser mange muligheder for indretning alt efter den enkeltes behov og ønsker. Cabby Comfort serien er hela°rsvognen med meget udstyr, som bl.a. centralvarme, stort køleskab og meget mere. Cabby Caienna er serien hvor udstyrslisten er endnu større med bl.a. gaskomfur, multimedieanlæg og stort set alt hvad hjertet begærer slutter Torben Hansen, der sammen med repræsentanter fra Cabby klubben og de andre forhandlere, er at finde på standen.

Kontakt Info
Slagelse Camping og Outdoor Center, Karolinevej 2C, 4200 Slagelse, telefon 55 70 00 20
Hinshøj Caravan, Gl. Viborgvej 392, 8920 Randers, telefon 86 46 60 72
Kais Caravan, Algade 76, 5592 Ejby, telefon 64 46 26 46
Jysk Caravan Center, Juelstrupparken 26, 9530 Støvring, telefon 98 31 98 31
Holbæk Caravan Center, Højvang 2, 4300 Holbæk, telefon 59 46 46 36