Annonce:
Annonce:

Processed with MOLDIV

Kære læsere af Campingferie.dk
Vi er nået til årets sidste dag og det er tid til en lille status over året der er gået.
Siden 1990’erne har vi på Campingferie.dk leveret campingnyheder, artikler, informationer, gode råd og ikke mindst de populære rejsedagbøger dag efter dag, uden nogen sinde at springe en dag over her på Campingferie.dk .
Det skyldes ikke blot vedholdenhed, men vigtigst af alt at vi brænder for campinglivet.

Det er blevet til mere end 6.000 nyheder, mere end 50.000 billeder, hvortil kommer de omfattende reportager fra bl.a. “Ferie for Alle” i Herning samt Caravan Salon i Düsseldorf, som i 2015 omfattede næsten 1.000 billeder og informationer fra de store udstillinger. Vores rejsedagbøger rummer normalt omkring 200-400 billeder pr. rejse, hvortil kommer videofilm. På vores Vintertur til Polarcirklen og Nordkapp producerede vi 12 dagbøger og 30 videofilm. Det er det, vi kalder den ægte vare!

Netop dette med at levere det som danske campister vil læse om, såsom oplevelser, rejser, campingture, udstyr, ekspeditioner og vogne har altid været vores mål. Det vil vi altid prøve at opfylde.
Det skyldes, at vi på redaktionen er campister helt ind i hjertet. Det er ikke bare et job der skal overstås. Det er en livsstil som for undertegnede har stået på i snart 30 år.
Tænk, at leve af sin hobby. For pokker, hvor har det været nogle fantastiske år med oplevelser fra campingture til Afrika, campingture gennem Rusland, USA og vinterture til Polarcirklen med ned til -42 graders frost. I Sverige og Norge er det de seneste år blevet til ture som ”Atlanterhavsvejen”, ”Verdens Ende”, ”Jagten på det tunge vand” samt ”Udvandrerne”. Men lad mig ikke glemme vores eget fantastiske land, hvor der bliver ved med at være spændende campingture som skal opleves. Gennem de sidste måneder har jeg været på ture som ”Over havbunden til Mandø” og ”Campingtur til Sydhavsøerne”. Danmark er et fantastisk land. Det ligger og venter på dig!

I min lommebog kan jeg nævne, at der gemmer sig planer for omkring 20-30 andre nye kommende campingture, ekspeditioner og guidede campingture, som sikkert vil tage mig omkring 10 år at gennemføre, da der kommer nye ideer, projekter og ekspeditioner til hele tiden.
Så lad os aftale, at vi laver en status igen omkring år 2025, hvor vi nærmer os blad nr. 100, så kan vi se om jeg har fået gennemført alle drømmeturene. Jeg tror bare at inden jeg når der til, er der kommet masser af nye ideer til campingekspeditioner og rejser i lommebogen.

Pas godt på jer selv og husk – vi lever kun en gang. Det vi skal opleve skal vi gøre nu.
Velkommen i 2016. Jeg ønsker alle et rigtig godt camping år.
Peer Neslein
Redaktør, campist og eventyrer