Annonce:
Annonce:

Morelo Loft 84MX 001

2016 model af Morelo Loft 84MX

PB Autocamper i Allingåbro er forhandler af de store luksus linere fra Morelo, og de har lige modtaget den helt nye 2016 model af Morelo Loft 84MX.

Morelo mærket har altid stået for luksus og de har etableret sig i de store campere, såkaldte linere med en totalvægt over 5 tons. Den viste model har en total vægt på 7,2 tons og kræver derved stort kørekort.

Når vægten er på plads med kørekortet, så åbner der sig en camper med stort set alt i udstyr. At udstyrslisten kan nævnes, automatgear, luftaffjedring, ALDE centralvarme, gulvvarme, læder bi-colour, stor queensbed, køkkenpakke med TEC-Tower, Oyster 85 satellitanlæg, 2x TV, navigation, bakkamera, stor garage og meget mere.

Hele herligheden drives af en Iveco Daily 70 C15 Diesel motor med 146 Hk og et drejningsmoment på 350Nm, motoren overholder Euro 5+ standarden. Total længden på køretøjet er 8.58 meter, bredden er 2,40 meter og højden er 3,40 meter.

Du kan opleve denne Morelo hos PB Autocamper i Allingåbro, se mere på hjemmesiden.:

www.pb-autocamper.dk

 

Garagen med en stor dør på 1,150 x 950 mm giver mulighed for at have både cykler eller en scooter med. Udover dette er der rigeligt med plads til både møbler og andet udstyr der skal medbringes.

Garagen med en stor dør på 1,150 x 950 mm giver mulighed for at have både cykler eller en scooter med. Udover dette er der rigeligt med plads til både møbler og andet udstyr der skal medbringes.

 

Det store soveværelse indeholder en dejlig Queensbed på 2,00 x 1,60 meter og den er jo lig mange af de senge man har derhjemme. Madrassen er en springmadras med lækker ligge komfort. Der er indstigning på begge sider af sengen. Der er en rigtig lækker belysning både i loft og ved sengen.

Det store soveværelse indeholder en dejlig Queensbed på 2,00 x 1,60 meter og den er jo lig mange af de senge man har derhjemme. Madrassen er en springmadras med lækker ligge komfort. Der er indstigning på begge sider af sengen. Der er en rigtig lækker belysning både i loft og ved sengen.

 

Midt i vognen mellem soveværelset og køkkendelen er toilet og bad. Her er tale om en rigtig lækker brusekabine med rigtig god højde. Der er dejligt meget lys både i brusekabinen og omkring.

Midt i vognen mellem soveværelset og køkkendelen er toilet og bad. Her er tale om en rigtig lækker brusekabine med rigtig god højde. Der er dejligt meget lys både i brusekabinen og omkring.

 

Modsat brusekabinen er toilettet. Det er et drejetoilet med god plads omkring. Rummet er med store spejle, en integreret håndvask og god plads omkring vasken. Der er godt med skabsplads og spejle på skabsdørene.

Modsat brusekabinen er toilettet. Det er et drejetoilet med god plads omkring. Rummet er med store spejle, en integreret håndvask og god plads omkring vasken. Der er godt med skabsplads og spejle på skabsdørene.

 

Et kig ned gennem lineren afslører, at her er der tale om en autocamper med rigtig god plads. Køkkendelen til højre har god afsætningsplads og det store TEC-Tower køleskab på den modsatte side kan indeholde køle og frostvare til en god lang tur.

Et kig ned gennem lineren afslører, at her er der tale om en autocamper med rigtig god plads. Køkkendelen til højre har god afsætningsplads og det store TEC-Tower køleskab på den modsatte side kan indeholde køle og frostvare til en god lang tur.

 

Siddegruppen foran i stuen består af en lang sofadel på 1750 x 1000 mm og en mindre overfor på 950 x 650mm, samt de store drejelige førerstole. Bordet kan skubbes til alle sider. Belysningen er med både spot i loftet og LED stribe rund i kanten. De store vinduer giver et dejligt lysindfald om dagen. Førerpladsen er også overdådig, og her er også meget udstyr som navigation og fartpilot. Rattet kan indstilles både i op/ned positionen og i højden.

Siddegruppen foran i stuen består af en lang sofadel på 1750 x 1000 mm og en mindre overfor på 950 x 650mm, samt de store drejelige førerstole. Bordet kan skubbes til alle sider. Belysningen er med både spot i loftet og LED stribe rund i kanten. De store vinduer giver et dejligt lysindfald om dagen.
Førerpladsen er også overdådig, og her er også meget udstyr som navigation og fartpilot. Rattet kan indstilles både i op/ned positionen og i højden.