Annonce:
Annonce:

2016-knaus-vintermesse-01

Messesæsonen står for døren, og Knaus har i år stande på samtlige af de tre danske messer, som i weekenden skydes i gang med Ferie-Fritid 2016 i Odense.

I Odense er Knaus repræsenteret ved Kais Caravan fra Ejby, som vil fremvise fire af de populære Südwind Silver Selection kampagnemodeller. Her kan du se to modeller med dobbeltseng, en med enkeltsenge, og en rigtig fin familievogn med køjer. Så kik forbi Knaus standen til en snak om din ”måske” nye campingvogn.

2016-knaus-vintermesse-02
I weekenden 12.-14. februar går det så løs i Aalborg, og her vil Knaus traditionen tro deltage med sine tre nordjyske forhandlere. I Aalborg kan man opleve et bredt udvalg af Knaus programmet, og du kan se både Sport, Südwind og Exclusive modeller. Årets store nyhed, Knaus Sport & Fun vil også kunne nærstuderes, da den bliver sejlet ind fra en messe i Finland. Ud over Hjørring Camping & Fritid, Løgstør Caravan og Jysk Caravan som er de tre Nordjyske caravanforhandlere af Knaus, kan du også se et flot udpluk af Knaus autocampere ved PB Scandi-Mobil fra Allingåbro. Her vil den nye Knaus SUN i liner nok trække en del opmærksomhed.

2016-knaus-vintermesse-03
Årets finale står som altid i messecenter Herning på ”Ferie For Alle”. Her er der som altid rig mulighed for at få en snak med din lokale forhandler, og udvalget af vogne er i år endnu større end sidste år. Specielt er der satset stort på Südwind Silver Selection serien, som uden tvivl vil trække meget opmærksomhed. Den er af flere blevet kaldt den flotteste Südwind nogensinde, og den rammer plet med både pris og udstyr. Kik blandt andet forbi Südwind Silver Selection 580 QS som er nomineret til årets familievogn. Man vil også i Herning kunne finde et stort udvalg af Knaus autocampere, og Peter Borup fra PB Scandi-Mobil er klar til at sørge for at I får den bedste vejledning.

Tre spændende weekender står for døren, og vi vil glæde os til at se Jer på en af vores stande, til en fremvisning og en snak om camping. Procamp som er dansk agent for Knaus, vil være at træffe på alle tre messer.

Se mere om Knaus på www.knaus.dk og følg os på Facebook: Alle os med Knaus.