Annonce:
Annonce:

Geiranger fjorden i Norge er et af de smukke steder kun omkring 250 km nord for Oslo. Geiranger er et godt udgangspunkt for ture ad Ørnevejen, Trollstigen, Jotunheimen, Lom stavkirke m.m.

Geiranger fjorden i Norge er et af de smukke steder kun omkring 250 km nord for Oslo. Geiranger er et godt udgangspunkt for ture ad Ørnevejen, Trollstigen, Jotunheimen, Lom stavkirke m.m.

Måske sidder du og drømmer om hvor campingturen skal gå hen, men der er så mange steder at vælge imellem. På Campingferie.dk redaktionen har vi kigget i vores arkiver og fundet en række billeder og forslag frem til en spændende campingferie.

 

Øen Rugen i det gamle Østtyskland, kan tilbyde nogen af de bedste badestrand, men det er der også mange der allerede har fundet ud af. Fra Kruså er der 400 km. Fra Puttgarden er der 333 km og fra Rostock er der kun 140 km.

Øen Rugen i det gamle Østtyskland, kan tilbyde nogen af de bedste badestrand, men det er der også mange der allerede har fundet ud af. Fra Kruså er der 400 km. Fra Puttgarden er der 333 km og fra Rostock er der kun 140 km.

 

I Danmark kan du vælge mellem næsten 500 campingpladser, som ligger på nogle af de smukkeste steder. Her kan du nyde den friske luft, naturen, slappe af, eller besøge kulturelle seværdigheder eller attraktioner i området.

I Danmark kan du vælge mellem næsten 500 campingpladser, som ligger på nogle af de smukkeste steder. Her kan du nyde den friske luft, naturen, slappe af, eller besøge kulturelle seværdigheder eller attraktioner i området.

 

De nordiske lande er feriemålet for mange danskere og er man langt mod nord og er heldig at møde en flok rener, kommer der gang i fotografiapparater og telefoner, så der kan tages billeder, sende dem hjem, eller lægge på Facebook.

De nordiske lande er feriemålet for mange danskere og er man langt mod nord og er heldig at møde en flok rener, kommer der gang i fotografiapparater og telefoner, så der kan tages billeder, sende dem hjem, eller lægge på Facebook.

 

Balaton Søen i Ungarn har altid været populær, ikke mindst p.g.a af fornuftige priser og dejligt vejr. Fra Kruså er der 1370 km til Balaton søen.

Balaton Søen i Ungarn har altid været populær, ikke mindst p.g.a af fornuftige priser og dejligt vejr. Fra Kruså er der 1370 km til Balaton søen.

 

Måske trænger du til en kulturel ferie og så kan turen f.eks gå til Nibe kirke og dens smukke kalkmalerier.

Måske trænger du til en kulturel ferie og så kan turen f.eks gå til Nibe kirke og dens smukke kalkmalerier.

 

Hvis du vil prøve noget nyt, kan du kører din bil og campingvogn, eller autocamper ind i denne togstamme tæt på Calais i Frankrig og vupti 35 min. senere er du i England.

Hvis du vil prøve noget nyt, kan du kører din bil og campingvogn, eller autocamper ind i denne togstamme tæt på Calais i Frankrig og vupti 35 min. senere er du i England.

 

Hvis du sætter kursen mod England, vores forfædre, Vikingernes foretrukne rejsemål, så kan du bl.a. opleve Lands End, Englands sydligste punkt.

Hvis du sætter kursen mod England, vores forfædre, Vikingernes foretrukne rejsemål, så kan du bl.a. opleve Lands End, Englands sydligste punkt.

 

Hvis du vil opleve fremmede kultur og historiske omgivelser, kan du køre mod øst, til Polens sumpede områder til denne adr. Wolf's Lair, Gierloz 5, 11-400 Gierłoż, Polen. Kort og godt Hitlers Ulveskanse. Billedet er fra et af de andre bunkersområder tæt på Ulveskansen. Fra Rostock er der 800 km.

Hvis du vil opleve fremmede kultur og historiske omgivelser, kan du køre mod øst, til Polens sumpede områder til denne adr. Wolf’s Lair, Gierloz 5, 11-400 Gierłoż, Polen. Kort og godt Hitlers Ulveskanse. Billedet er fra et af de andre bunkersområder tæt på Ulveskansen. Fra Rostock er der 800 km.

 

Nu kan det jo også være, at du har børn eller børnebørn med på ferieturen og de gider ikke altid køre så langt. Så kan turen gå til Bornholm, hvor I alle vil blive henrykte over at opleve Bornholms Rovfugleshow.

Nu kan det jo også være, at du har børn eller børnebørn med på ferieturen og de gider ikke altid køre så langt. Så kan turen gå til Bornholm, hvor I alle vil blive henrykte over at opleve Bornholms Rovfugleshow.

 

En klassisker er selvfølgelig Sydfrankrigs dejlige og hyggelige byer direkte ud til Middelhavet. Det er så en køretur på omkring 1.900 km, men husk at rejsen er en del af ferie. Skønne og dejlige landskaber ned gennem Europa giver familien tid til at slappe af, også selv om der skulle være en enkelt kø eller 2. Ofte kører man lige igennem til feriemålet.

En klassisker er selvfølgelig Sydfrankrigs dejlige og hyggelige byer direkte ud til Middelhavet. Det er så en køretur på omkring 1.900 km, men husk at rejsen er en del af ferie. Skønne og dejlige landskaber ned gennem Europa giver familien tid til at slappe af, også selv om der skulle være en enkelt kø eller 2. Ofte kører man lige igennem til feriemålet.

 

Hvis ferieturen går til Sydfrankrig, kunne du vælge at tage Napoleonsruten (N85) fra Grenoble til Cannes, som er en dejlig tur gennem smukke landskaber. Her er det en af mindestenene med en ørn på toppen, som henviser til Napoleons udtalelse om at han ville flyve fra kirketårn til kirketårn, til han igen havde magten i Paris.

Hvis ferieturen går til Sydfrankrig, kunne du vælge at tage Napoleonsruten (N85) fra Grenoble til Cannes, som er en dejlig tur gennem smukke landskaber. Her er det en af mindestenene med en ørn på toppen, som henviser til Napoleons udtalelse om at han ville flyve fra kirketårn til kirketårn, til han igen havde magten i Paris.

 

I Frankrig kan du også køre til Prins Henrik vinslot Chateau Cais og se om han og Daisy måske byder på en kop kaffe på terrassen.

I Frankrig kan du også køre til Prins Henrik vinslot Chateau Cais og se om han og Daisy måske byder på en kop kaffe på terrassen.

 

En sommerferie på Island er en oplevelse for livet. Her er det et af vulkanøens mange vandfald som er kendt for regnbuen i vandet.

En sommerferie på Island er en oplevelse for livet. Her er det et af vulkanøens mange vandfald som er kendt for regnbuen i vandet.

 

Atlanterhavsvejen er et vejstykke på riksvei 64 i Nordmøre i Møre og Romsdal fylke i Norge. Vejen er 8.274 meter lang og går fra Vevang i Eide til Kårvåg i Averøy. Set fra den rigtige vinkel er vejen en stor oplevelse.

Atlanterhavsvejen er et vejstykke på riksvei 64 i Nordmøre i Møre og Romsdal fylke i Norge. Vejen er 8.274 meter lang og går fra Vevang i Eide til Kårvåg i Averøy. Set fra den rigtige vinkel er vejen en stor oplevelse.

 

Normandiet er altid et besøg værd og hvis du kommer omkring 6. juni, vil du opleve både de sidste veteraner fra landgangen i 1944 samt køretøjer fra krigens tid som mødes på strandene den 6. juni hvert år. Her er det byen Arromanches med rester af den kunstig havn som stadig kan ses.

Normandiet er altid et besøg værd og hvis du kommer omkring 6. juni, vil du opleve både de sidste veteraner fra landgangen i 1944 samt køretøjer fra krigens tid som mødes på strandene den 6. juni hvert år. Her er det byen Arromanches med rester af den kunstig havn som stadig kan ses.

 

Vidste du, at man kan møde Mammutter på den dejlige danske ø Fur i Limfjorden. Og mon ikke det er en urokse til venstre.

Vidste du, at man kan møde Mammutter på den dejlige danske ø Fur i Limfjorden. Og mon ikke det er en urokse til venstre.

 

Gibraltar er kendt for sin klippe. Halvøen er en britisk ejendom og kendt for sine aber som bor på toppen af klippen. Det kan anbefales at man efterlader køretøjer i Spanien og går over startbanen som er grænsen. Der er nemlig ikke meget plads i byen.

Gibraltar er kendt for sin klippe. Halvøen er en britisk ejendom og kendt for sine aber som bor på toppen af klippen. Det kan anbefales at man efterlader køretøjer i Spanien og går over startbanen som er grænsen. Der er nemlig ikke meget plads i byen.

 

Gorges du Verdon er Frankrigs svar på Grand Canyon og der er langt ned, hvilket er årsagen til, at Jann på billedet holder godt fast i gelænderet.

Gorges du Verdon er Frankrigs svar på Grand Canyon og der er langt ned, hvilket er årsagen til, at Jann på billedet holder godt fast i gelænderet.

 

Her er vi på CASTRUM Camping i byen Keszthely tæt på Balatonsøen. Det er den 4. juli og vi har en del af campingpladsen og poolen for os selv. Vi betalte med Camping Cheque i højsæsonen. Tjek selv om det stadig er sådan.

Her er vi på CASTRUM Camping i byen Keszthely tæt på Balatonsøen. Det er den 4. juli og vi har en del af campingpladsen og poolen for os selv. Vi betalte med Camping Cheque i højsæsonen. Tjek selv om det stadig er sådan.

 

Tænk også på, at hunden skal have mulighed for skygge. Når hunden så kravler ind under campingvognen kan barnebarnet jo bruge hundehuset som legehus. Det er faktisk ikke så stort, da vi kun har en Westi, men Malu syntes det var fint. Det gør hun nok ikke mere.

Tænk også på, at hunden skal have mulighed for skygge. Når hunden så kravler ind under campingvognen kan barnebarnet jo bruge hundehuset som legehus. Det er faktisk ikke så stort, da vi kun har en Westi, men Malu syntes det var fint. Det gør hun nok ikke mere.