Annonce:
Annonce:

2016-03-11-Hobby-AAH-01

Pressemeddelelse..
2016 campingvognene fra Hobby følger stærkt op på Hobby’s ’All-Inclusive’ princip. Dvs. at Hobby producerer campingvogne med så omfattende standardudstyr, at man reelt ikke behøver at købe noget ekstra for at tage på campingferie. Som autoriseret Hobby forhandler og et af Danmarks største campingcentre kan PJ Caravan vise et bredt udvalg af de mest solgte Hobby 2016 modeller i udstillingen. Så drømmer du om årets sommerferie i en ny Hobby, så er det nu, du skal slå til -men start med at besøge udstillingen i Roskilde.

Se årets store Hobby nyhed
Årets store Hobby nyhed hedder De Luxe Edition. En serie campingvogne med Hobbys klassiske look i en ny og sporty udgave. Serien har mange flotte detaljer, lige fra det elegante grå poster med den røde stribe til led-lysbånd ved overskabene. Lige nu udstilles Hobby De Luxe Edition 495 UL udgaven, med enkeltsenge og stor aksel der giver mulighed for over 500 kg feriebagage.

Se et af Danmarks største udvalg af nye og brugte Hobby campingvogne hos PJ Caravan på Københavnsvej 277. der er åbent hverdage 10 – 17:30, onsdag lukket, lørdag 10 – 15, søn- og helligdage 11 – 16.

Se mere her.: www.pjcaravan.dk