Annonce:
Annonce:

2016-04-26-Teltfestival-01

I weekenden den 30. april og 1. maj gentages succesen fra tidligere år, hvor den populære teltfestival afholdes hos Slagelse Camping og Outdoorcenter.

Der er slået masser af lækre telte fra Outwell, Easycamp og Robens op på det store udendørs areal, så teltglade campister selv kan mærke og se en perlerække af lækre telte, alt fra store familietelte med stænger eller luft til lette trekkingtelte. Sammen med den permanente indendørs udstilling, vil der derfor være omkring 40 forskellige telte opslået.

Der er selvfølgelig besøg af en ekspert fra Outwell, der kan være med til at rådgive om det helt rigtige telt, og så kan børnene bage snobrød, mens forældrene kigger på telt.

2016-04-26-Teltfestival-02

Alle de opslåede telte på udendørsarealet sælges til attraktive pak–selv–ned priser, der sælges efter først til mølle princippet. Men der kan selvfølgelig også købes sprit nye telte til specielle festival priser, ligesom der er mange andre gode tilbud på tilbehør til teltturen.

Slagelse Camping og Outdoorcenter har åbent både lørdag og søndag 10 – 16.

Se mere her.: www.slagelsecamping.dk