Annonce:
Annonce:

Peer Neslein fortæller:
Vi havde et fantastisk vejr på campingpladsen i Holland i går aftes, så jeg har lige et par billeder du skal se.

Her ser du hvor meget TripLight lyser selv om det endnu ikke er blevet helt mørkt. Det er ikke så ringe endda. (Til Københavnere kan jeg oplyse at det betyder at den er rigtig god).

Her ser du hvor meget TripLight lyser selv om det endnu ikke er blevet helt mørkt. Det er ikke så ringe endda. (Til Københavnere kan jeg oplyse at det betyder at den er rigtig god).

 

Peer Neslein fortæller: I går testede vi lige en spændende batterilampe fra Isabella. Den hedder TripLight og er udstyret med et genopladeligt batteri og LED lys. Den passer til teltstængerne som du kan se. Her bruger vi den på batteriet men du kan også lade den 7 meter lange ledning sidde i, så den lader mens du bruger den. Der medfølger clips til at holde ledningen fast på teltstangen. Batteriet kan lyse i 5 timer med 150 lumens.

Peer Neslein fortæller:
I går testede vi lige en spændende batterilampe fra Isabella. Den hedder TripLight og er udstyret med et genopladeligt batteri og LED lys. Den passer til teltstængerne som du kan se. Her bruger vi den på batteriet men du kan også lade den 7 meter lange ledning sidde i, så den lader mens du bruger den. Der medfølger clips til at holde ledningen fast på teltstangen. Batteriet kan lyse i 5 timer med 150 lumens.

 

Mandag morgen er vi kørt til ACSIs hovedkontor i Holland for at hilse på. Det første indtryk er at hovedkvarteret minder om Elvis presleys Graceland, bare flere gange større. Det ville Elvis helt sikkert ikke bryde sig om.

Mandag morgen er vi kørt til ACSIs hovedkontor i Holland for at hilse på. Det første indtryk er at hovedkvarteret minder om Elvis presleys Graceland, bare flere gange større. Det ville Elvis helt sikkert ikke bryde sig om.

 

Det er dejligt at se et firma indenfor camping som tjener penge på at skaffe campisterne billigere overnatninger. Det er da en win-win situation. Der arbejder 160 personer i ACSIs hovekontor. De sælger hvert år over en halv millon af deres campingplads bøger med oversigt over de campingpladser der giver ACSI rabat i lavsæsonen. De har også solgt over 100.000 apps så man kan finde campingpladser på farten også selv om man er off-line. Men de har mange andre spændende projekter som jeg fortæller om de kommende dage.

Det er dejligt at se et firma indenfor camping som tjener penge på at skaffe campisterne billigere overnatninger. Det er da en win-win situation. Der arbejder 160 personer i ACSIs hovekontor. De sælger hvert år over en halv millon af deres campingplads bøger med oversigt over de campingpladser der giver ACSI rabat i lavsæsonen. De har også solgt over 100.000 apps så man kan finde campingpladser på farten også selv om man er off-line. Men de har mange andre spændende projekter som jeg fortæller om de kommende dage.

 

Her er stifteren af ACSI som står i forhallen. I dag sidder hans søn i toppen af firmaet som han styrer i samarbejde med en række dygtige medarbejdere.

Her er stifteren af ACSI som står i forhallen. I dag sidder hans søn i toppen af firmaet som han styrer i samarbejde med en række dygtige medarbejdere.

 

Dette er bare et hjørne af den store hal man kommer ind i. Den kunne minde om en skole med flere etager. I den ene ende er der en storskærm som bruges når man bl.a. underviser sine over 300 rejseinspektører, som besøger og godkender mere end 9.000 campingpladser i Europa hvert år. I den anden ende er en restaurant som sørger for gæsterne.

Dette er bare et hjørne af den store hal man kommer ind i. Den kunne minde om en skole med flere etager. I den ene ende er der en storskærm som bruges når man bl.a. underviser sine over 300 rejseinspektører, som besøger og godkender mere end 9.000 campingpladser i Europa hvert år. I den anden ende er en restaurant som sørger for gæsterne.

 

Efter en hyggelig snak om fremtiden med direktøren og nogle af hans medarbejdere over en kop cappuccino, er vi igen på vej, denne gang ud af Holland og ind i Belgien.

Efter en hyggelig snak om fremtiden med direktøren og nogle af hans medarbejdere over en kop cappuccino, er vi igen på vej, denne gang ud af Holland og ind i Belgien.

 

Standarden på vejene falder i samme øjeblik vi kører ind i Belgien. Her ser du hvordan vejbanen er blevet trykket ned på en rasteplads.

Standarden på vejene falder i samme øjeblik vi kører ind i Belgien. Her ser du hvordan vejbanen er blevet trykket ned på en rasteplads.

 

Vi kører ind i Liege hvor vejen fører os direkte gennem byen med omkring 200.000 indbyggere

Vi kører ind i Liege hvor vejen fører os direkte gennem byen med omkring 200.000 indbyggere.

 

Vejret er dejligt og der er en stemning a la Paris langs floden vi følger gennem byen.

Vejret er dejligt og der er en stemning a la Paris langs floden vi følger gennem byen.

 

Nyt og gammelt mødes i byen.

Nyt og gammelt mødes i byen.

 

Selv om der er tæt trafik og vi har en 2 tons campingvogn på krogen, er der alligevel tid til at kigge lidt på byen og dens seværdigheder.

Selv om der er tæt trafik og vi har en 2 tons campingvogn på krogen, er der alligevel tid til at kigge lidt på byen og dens seværdigheder.

 

Ude af byen bugter landevejen sig op og ned og nogle steder er der så stejlt at man har valgt at lave nogle nødspor, hvor man kan køre ind i blødt sand, hvis bremserne er blevet varme og svigter.

Ude af byen bugter landevejen sig op og ned og nogle steder er der så stejlt at man har valgt at lave nogle nødspor, hvor man kan køre ind i blødt sand, hvis bremserne er blevet varme og svigter.

 

Landevejen vi kører på er af beton der bugter sig gennem landskabet, som er meget anderledes end det flade Holland vi kom fra.

Landevejen vi kører på er af beton der bugter sig gennem landskabet, som er meget anderledes end det flade Holland vi kom fra.

 

Vi stopper ved en rapsmark for at tage nogle billeder af de flotte gule blomster. Rasmus er i gang med at filme.

Vi stopper ved en rapsmark for at tage nogle billeder af de flotte gule blomster. Rasmus er i gang med at filme.

 

Rasmus vurderer hvor han skal filme.

Rasmus vurderer hvor han skal filme.

 

Vi er ankommet til vores mål i dag som er Camping Sud i byen Attert: Campingfruen kigger på vores vogn og siger at vi skal have den største plads. Vi kan lige holde der i længden, men der er ikke plads til markise eller Isabella Shadow. Men vi sætter hurtigt bord og stole ud og sidder lidt og nyder vejret, inden vi skal på en lille gåtur for at røre os.

Vi er ankommet til vores mål i dag som er Camping Sud i byen Attert: Campingfruen kigger på vores vogn og siger at vi skal have den største plads. Vi kan lige holde der i længden, men der er ikke plads til markise eller Isabella Shadow. Men vi sætter hurtigt bord og stole ud og sidder lidt og nyder vejret, inden vi skal på en lille gåtur for at røre os.

 

Efter at have stillet vores Kabe op går vi en tur i den meget lille by Attert. Her er kirken som ser ud til at trænge til at få renoveret uret på kirketårnet.

Efter at have stillet vores Kabe op går vi en tur i den meget lille by Attert. Her er kirken som ser ud til at trænge til at få renoveret uret på kirketårnet.

 

I byen står også en Milestone (milesten) fra 2. verdenskrig. Da man gik i land i Normandiet i juni 1944 besluttede General Patton at for hver mil man erobrede tilbage fra tyskerne, skulle man sætte en Milestone. Man valgte ruten fra Utah Beach til Bastogne hvor de sidste milestone står. (P.S det er milestonen til højre).

I byen står også en Milestone (milesten) fra 2. verdenskrig. Da man gik i land i Normandiet i juni 1944 besluttede General Patton at for hver mil man erobrede tilbage fra tyskerne, skulle man sætte en Milestone. Man valgte ruten fra Utah Beach til Bastogne hvor de sidste milestone står. (P.S det er milestonen til højre).

 

Sidst på dagen må vi pakke bord og stole ned da det begynder at stænke. I morgen skal vi til Alsace hvor vi bl.a. skal møde min bror Jann og hans kone Anne. Det glæder vi os til. På gensyn i Frankrig. Rasmus & Peer Neslein Campingferie.dk

Sidst på dagen må vi pakke bord og stole ned da det begynder at stænke.
I morgen skal vi til Alsace hvor vi bl.a. skal møde min bror Jann og hans kone Anne.
Det glæder vi os til.
På gensyn i Frankrig.
Rasmus & Peer Neslein
Campingferie.dk

Se dagens film her: