Annonce:
Annonce:

Hymer_B_708_PremiumLine_002

PB Scandi-Mobil A/S i Allingåbro har for nylig modtaget Hymer B 708 PremiumLine som er bygget på Fiat Ducato 2,3 / 150 Multijet / 4.500 kg. Camperen kører på ALKO-undervogn og er udstyret med automatgear og alufælge.

Hymer B 708 PremiumLine har som ekstra detalje ekstra opbevaringsskabe i førerhuset i stedet for hæve-/sænkesengen. Camperen er udstyret med queensbed som er hævet op og dermed giver plads til stor garage med adgang fra begge side. Til trods for sengen er hævet op er der stadig siddevenlig højde på sengen ved hjælp af indbyggede trin. – Det er en camper som bør opleves.

Desuden har vi fået flere nye 2016 Hymer modeller hjem som kan ses i vores udstilling i Allingåbro.

Se vores åbningstider på www.pb-autocamper.dk

Hymer_B_708_PremiumLine_003
Kik fremad mod mellemgang og køkken

Hymer_B_708_PremiumLine_004
Køkken

Hymer_B_708_PremiumLine_005
Kik bagus mod Queens Bed

Hymer_B_708_PremiumLine_006
Indgangsparti