Annonce:
Annonce:

2016-06-23-Realiser-Campingdrømmen-01

Pressemeddelelse
Med en brugt campingvogn, er der mulighed for en billig ferieform. Blot skal man sikre sig, at der er styr på service, test og at skjulte skader er tjekket, inden man handler.

Er pengene små, kan drømmen om campinglivet for mange være et uopnåeligt ønske. “Det får vi aldrig råd til,” lyder indvendingen.

Men sådan behøver det ikke være. Er man villig til at købe brugt, kan man nemlig sagtens gøre et godt køb.

For små penge kan man komme i gang med campinglivets glæder og få sig en rigtig god vogn, siger, Jesper Behrensdorff, formand for Camping Branchen.

Den skjulte fjende
Han anbefaler dog, at man går til en forhandler, når man køber brugt. Blandt andet for at sikre, at den brugte vogn er serviceret og har fået foretaget fugt- og gastest.

– Fugt er den store fjende, når du handler brugt, fordi det som oftest er en skjult skade, som kan være svær at se. Mange, der har købt brugt hos en privat, kontakter bagefter en forhandler for at få lavet fugt-testen, men den burde være lavet inden handlen.

Jesper Behrensdorff fremhæver i den sammenhæng, at fejl og mangler altid er dækket ind hos forhandle-ren. Derudover tilbyder mange forhandlere fordelagtige finansieringsmuligheder, hvor der eksempelvis ikke kræves udbetaling.

Fakta: Camping Branchen er en sammenslutning af fabrikanter, importører, forhandlere og udlejere af telte, trailere, campingvogne, autocampere samt leverandører af forskellige former for tilbehør.

Læs mere på: www.campingbranchen.dk