Annonce:
Annonce:

2016-06-01-P0intBiler-01
Pressemeddelelse
PointBiler i Haslev er på vej ind i campingbranchen, pr.1.6.2016 bliver bilhuset forhandler af RoadCar autocampere, af typen van.

RoadCar der kun har 1 år på bagen, er ejet af mærket Pössl, som er meget velkendt i branchen. RoadCar er kommet fantastisk fra start, idet 2016-modellerne var udsolgt allerede i efteråret 2015, og pr. 1.maj 2016 var hele produktionen for 2017 udsolgt.

Morten Sonnich fra Caravan Nord, agentur for RoadCar i Danmark, Norge og Sverige, forklarer den store efterspørgsel:
”For det første er ”van-segmentet” generelt i kraftig stigning, med en total andel af markedet på 39%, for det andet har Road Car ramt et meget enkelt koncept, begrænset til 3 forskellige velvalgte planløsninger, og ikke mindst til en super pris”
”Vi har naturligvis en udfordring med den lange leveringstid, men da vi er agenter for 3 lande, har vi også et rimeligt antal autocampere til rådighed”

Aksel Nielsen indehaver af PointBiler glæder sig: ”Vi har med stor succes, solgt brugte personbiler i mange år og har nu lyst til at prøve kræfter, med en meget nært beslægtet branche. Vi kan tage personbiler og autocampere i bytte ved køb af en ny RoadCar”.
Mange mennesker ønsker mere frihed og søger væk fra al den uro verden i dag bærer præg af. Vi vil sælge kunderne deres eget hotelværelse på fire hjul, til en pris af 100 kr. pr. dag.

”Interessen startede med vi købte nogle brugte vans, som min kone og jeg selv ”testede” på diverse ture. Det blev nogle fantastiske gode ture. I en autocamper, af typen van kan du komme rundt overalt, selv på smalle bjergveje i Italien og indvendigt har du alt, hvad du har brug for også når du bare skal på weekend hos familien”.

”Vi solgte de brugte biler meget hurtigt, da interessen viste sig at være meget stor. Derefter kom vi i kontakt med Caravan Nord omkring forhandling af RoadCar på Sjælland og beslutningen, om at gå i gang var ikke vanskelig.

”PointBiler Haslev står pr. 1/6-2016, klar til at montage bestillinger, samtidig glæder vi os til at de første 2 autocampere, i juni ankommer til Haslev” slutter Aksel Nielsen.”

2016-06-01-P0intBiler-02
RoadCar R600

2016-06-01-P0intBiler-03
Soveafdeling

2016-06-01-P0intBiler-04
Opholds og køkken afdelingen

Se mere her.: www.pointbiler-haslev.dk