Annonce:
Annonce:

2016-07-10-0

Det måtte jo komme.
En ny hjemmeside fra Campingferie.dk som startede som den første campingportal omkring 1996. Siden er portalen blevet skiftet ud et par gange gennem årene, men nu har vi arbejdet på en helt ny portal gennem det sidste år, som vi nu er klar til at præsentere.

Men det betyder at vi kommer til at lukke ned for Campingferie.dk fra mandag den 11. juli og måske nogle timer, eller en dag. Vi har mere end 150.000 billeder, rejseartikler, reportager og tekster i de kæmpe arkiver, som vi skal have sorteret, før vi kan lukke op for den nye side.

En af de helt store nyheder på den nye portal er super store billeder på portalen, så du virkelig kan se enkelthederne på nye campingvogne, fortelte, teltvogne, udstyr og ikke mindst dejlige rejsebilleder.

Men hav lidt tålmodighed hvis du klikker dig ind på Campingferie.dk mandag den 11. juli og siden ikke dukker op.
Vi arbejder på højtryk – så hold ud og vend tilbage senere.

På gensyn
Mads Nielsen & Peer Neslein
Campingferie.dk