Annonce:
Annonce:

Peer Neslein får nøglerne til en RoadCar 640 af Aksel Nielsen fra PointBiler i Haslev som er forhandler af de nye fritidsbiler på Sjælland. Aksel Nielsen fortæller at han har 5 vogne hjemme i RoadCar i model 600 og 640. Priserne starter ved kr. 435.900. Se www.fritidsbiler.dk

Peer Neslein får nøglerne til en RoadCar 640 af Aksel Nielsen fra PointBiler i Haslev som er forhandler af de nye fritidsbiler på Sjælland. Aksel Nielsen fortæller at han har 5 vogne hjemme i RoadCar i model 600 og 640. Priserne starter ved kr. 435.900. Se www.fritidsbiler.dk

Kompakte campere vinder frem
Campingferie.dk er på forkant med udviklingen i Europa og sætter fokus på en fritidsbil som er blevet populær i mange lande. Der er tale om en autocamper af mærket RoadCar opbygget i en Fiat Ducato, som er det førende bilmærke indenfor autocampere. Det populære ved denne type autocamper er, er dens mange forskellige muligheder for anvendelses. Bilen kan først og fremmest køres på almindeligt kørekort. Det betyder at den kan bruges som familiens bil, eller bil nr. 2, som så igen kan anvendes enten man er jæger, fisker, fugleinteresseret, et friluftsmenneske, eller campist, som ønsker at have sit hotelværelse, eller sommerhus med sig på tur i Danmark eller udlandet.

Mange brugere fortæller at de føler sig hjemme i en camper på denne størrelse, da den for det første er nem at køre, enten turen går til de mindre nordiske veje eller storbyferie hvor den kan parkeres i almindelige parkeringspladser, eller hvis man skal til familiefest, hvor den kan parkeres i indkørslen, eller ved foramlingshuset, hvor man så kan overnatte.

RoadCar 640 har enkeltsenge som også kan omdannes til dobbeltseng.

RoadCar 640 har enkeltsenge som også kan omdannes til dobbeltseng.

I de næste mange måneder vil Peer Neslein fra Campingferie.dk og Autocampernyt.dk kigge nærmere på det spændende køretøj og tage på ture og afprøve denne form ferierejser, storbyferie, længere ture,  småture og ikke mindst weekend eller dagture. Mulighederne er utallige.

Fra stor campingvogn til lille camper
Peer Neslein fortæller:
Jeg synes det er spændende at komme fra en af de dyreste campingvogne til en af de billigste campere, som faktisk koster det samme, nemlig lige under kr. 500.000.
Jeg ser frem til at teste den og se om jeg kan undvære den luksus og rummelighed jeg f.eks har i min Kabe campingvogn, mod til gengæld at få en mobilitet, som giver en større bevægelsesfrihed. Det vil tiden vise.

3IMG_7982-1024x576

RoadCar produceres af Pössl som er den førende producent af denne type campere. Pössl står også bag GlobeCar og nu det nyeste skud på stammen RoadCar. Pössl og GlobeCar bygges af Dethleffs på deres fabrik i det sydlige Tyskland, mens den nye RoadCar bygges på Capron fabrikken i Tyskland som ejes af Hymer og Dethleffs. Så der er tale om et kvalitetsprodukt.

Aksel Nielsen, indehaver af PointBiler i Haslev, der er forhandler af RoadCar, har selv camperet i flere forskellige mærker af de populære fritidsbiler gennem de sidste år. Så han ved hvad han taler om.

Aksel Nielsen, indehaver af PointBiler i Haslev, der er forhandler af RoadCar, har selv camperet i flere forskellige mærker af de populære fritidsbiler gennem de sidste år. Så han ved hvad han taler om.

Se RoadCar på Sommerkaravanen på disse dage og på følgende campingpladser:

Søndag den 17. juli: Terrassen Camping – Silkeborg
Mandag den 18. juli: Vestbirk Camping – Østebirk
Tirsdag den 19. juli: MyCamp Trelde Næs – Fredericia
Onsdag den 20. juli: Emmerbølle Strand Camping – Langeland
Torsdag den 21. juli: Storebælt Camping & Feriecenter – Korsør
Fredag den 22. juli: Dronningmølle Strand Camping – Dronningmølle
Lørdag den 23. juli: Lægaardens Camping – Karise

Yderligere information om RoadCar: www.fritidsbiler.dk