Annonce:
Annonce:

IMG_4739

22 fabriksnye autocampere står klar til udlejning i Glostrup gennem firmaet Camper World, som har etableret sig på Ejby Industrivej 2 i Glostrup.

Fabriksnye Hymer – Giottiline – Hobby og den helt nye Mister camper
Interessen for autocamperferie i Danmark og de nordiske lande har aldrig været større. Danskerne vil på autocamperferie og turisterne strømmer til Danmark i et større antal, end vi tidligere har oplevet.
Det har fået Camper World i Glostrup til at investere i 22 fabriksnye autocampere, hvor de første allerede er sendt på udlejning. Camper World er en videreførelse af Neergårds Camping, som har været førende indenfor international autocamperudlejning siden 1990.
Der er tale om nye autocampere i interessante indretninger, hvor der er taget hensyn til forskellige behov og familiestørrelser hos lejerne. De fleste autocampere er delintegreret og de meget luksus betonede autocampere er fuld integrerede. Der er autocampere til familiestørrelser fra to til seks personer. Autocampere med køjer og nedfældelig seng i midtergruppen, hvor sengen om dagen hejses op under loftet. Mange af de nye autocampere er indrettet med en midterseng, hvor man har adgang til sengen fra begge sider.

IMG_4868

Hyggelig dagligstue med plads til gæster.

Masser af udstyr
Alle autocampere er udstyret med aircondition – solmarkise og cykelholder. Flere af de fabriksnye campere er ligeledes udstyret med navigation og bakkamera. Bildelen er de kendte Fiat Ducato og Citroen Jumper – som alle har den korrekte motorstørrelse i forhold til kabine størrelsen.

Kabine fabrikater er Hymer med de meget eksklusive fuldintegrerede Hymer Exsis, som også er udstyret med gulvvarme, parabol TV og meget mere udstyr, som gør dem velegnet til brug i den strengeste vinterkulde. Fra Hobby er der ligeledes modeller som er fantastisk veludstyret og indrettet i lyse nordiske farver. Fra den italienske fabrik PLA kommer den kendte Giottiline og den helt nye Mister Camper.

IMG_4860

Delintegrerede autocampere er populære og nemme at køre.

IMG_4924

Førersæderne drejes og indgår i siddegruppen som lænestole.

Alle autocampere leveres med køkkenudstyr og service til det antal personer der booker plads. Man kan ganske enkelt flytte direkte ind i autocamperen – ja, sengetøj er også inkluderet i lejeprisen. Campingmøbler til placering under solmarkisen er naturligvis også med i autocamperen, når man lejer den hos Camper World.

Camper World bor i Glostrup – direkte ved motorvej – så man skal ikke starte køreturen med den nye autocamper i Københavns  trafik.

IMG_4764

Du kan allerede nu gå ind på hjemmesiden www.camperworld.dk og se de forskellige modeller og du har mulighed for at booke den direkte på hjemmesiden – eller du kan ringe til Camper World på telefon: 88 16 90 00.

IMG_4934

Enkeltsenge eller dobbeltseng. Valget er dit.

 

IMG_4776

Inviter vennerne på frokost i det rullende sommerhus.

 

IMG_4871

Veludstyrede campere med meget udstyr og nemme at køre med godt udsyn.

 

IMG_4917

Yderligere information på www.camperworld.dk