Annonce:
Annonce:

2016-07-5-festivaller-1-Hamlet-Festival

Danskecampingpladser.dk fortæller i en pressemeddelelse
At tage eller ikke at tage på festival. Det er spørgsmålet. Vi har fundet fem danske festivaler, du måske ikke kendte. Hvad siger du for eksempel til Shakespeare Festival på Kronborg Slot eller en Rosenfestival på Fyn?

Bare fordi man kalder noget en festival, behøver den ikke at være på størrelse med hverken Roskilde eller Woodstock. Mindre kan også gøre det. Og det er lige præcis, hvad vi har tænkt os at slå et slag for. For hvad er dog bedre end at rejse rundt i Danmark og få helt nye oplevelser, høre uventet musik eller møde interessante mennesker? Kan du for eksempel sætte flueben ved nogle af disse knap så kendte festivaler?

Shakespeare Festival
I anledning af Shakespeare-traditionens 200-års jubilæum opføres der en række særligt håndplukkede forestillinger fra hele verden.
Tid og sted: Den 1.-21. august 2016 på Kronborg Slot i Helsingør.

2016-07-5-festivaller-2-Rosenfestival

Rosenfestival
Hyggelige Bogense på Nordfyn omdannes i nogle dage til et duftende paradis, når hele byen bliver pyntet op til den årlige Rosenfestival.
Tid og sted: Den 6.-8. august 2016 i Bogense.

2016-07-5-festivaller-3-Sortkrudtfestival-Hals

Sortkrudtfestival på Hals Skanse
Har du en historiker i maven, bør du køre eller sejle til Hals ved Limfjorden, hvor man de allersidste dage i juli fyrer masser af krudt, kugler og kanoner af. – Tid og sted: Den 30.-31. 2016 juli i Hals.

2016-07-5-festivaller-4-Hajkutter-Festival

Hajkutter Festival og Regatta
Danmark har gennem århundreder været en af verdens førende søfartsnationer, og på det sydlige Lolland er der fokus på det i fem dage.
Tid og sted: Den 6. – 10. august 2016 i Nysted.

2016-07-5-festivaller-5-Silkeborg-Country

Silkeborg Country Music Festival
Er du til den ellers så amerikanske countrymusik, bør du aflægge Hjejlens hjemby et visit og lægge øre til navne som Ester Brohus, Stella Parton og Kandis. – Tid og sted: Den 11.-13. august 2016 i Silkeborg.

Klik her og læs mere om festivalerne