Annonce:
Annonce:

Trelde Næs Camping sommeren 2006

Pressemeddelelse fra Campingbranchen
Det er ikke for sent at prøve campinglivet af
Camping- og teltvogne kan i dag købes uden udbetaling, og ofte kan selv den lokale campingplads byde på masser af oplevelser

Kufferten fra charterferien eller turen i sommerhuset er for manges vedkommende for længst pakket ud, men trangen til at komme væk hjemmefra er måske ikke helt indfriet. Her melder campingferien sig som den oplagte mulighed. Campingsæsonen varer hele året, og man behøver såmænd ikke køre langt væk for at få del i campinglivets glæder.

– Er man førstegangscampist, er der stadig masser af mulighed for at prøve campinglivet af og opleve det tætte samvær, man har med sine medcampister og det at være tæt på naturen. Derudover har mange campingpladser rigtig gode forhold for børn med legepladser, minigolfbaner og andre aktiviteter. Det kan man sagtens finde i nærområdet uden at skulle køre til Balatonsøen eller andre sydlige rejsemål, siger Jesper Behrensdorff, formand for Camping Branchen.

2016-Aldrig-for-sent-02

Overskuelig økonomi
I dag er det samtidig muligt at anskaffe sig en camping- eller teltvogn uden udbetaling, og man kan købe en brugt for under tusind kroner om måneden.
– Aldrig før har førstegangscampisterne haft så fordelagtige muligheder for at købe en camping- eller teltvogn, som de har i dag. Man kan komme i gang og prøve det af uden at skulle have en masse penge op ad lommen her og nu, siger Jesper Behrensdorff.

Fakta:
Camping Branchen er en sammenslutning af fabrikanter, importører, forhandlere og udlejere af telte, trailere, campingvogne, autocampere samt leverandører af forskellige former for tilbehør.

Læs mere på: www.campingbranchen.dk