Annonce:
Annonce:

Jesper Povelsen foran forretningens kontor.

Jesper Povelsen foran forretningens kontor.

 

Jesper Povelsen fortæller.:

Nu har jeg været i gang i 2 år i Sverige, og da jeg fik mulighed for at starte op på Danmarks mest kendte camping adresse kunne jeg selvfølgelig ikke sige nej, så udover at jeg har en lille svensk afdeling hvor jeg sælger vogne for kunder, er det her i Hedehusene blevet til en sund forretning med værksted og en lille tilbehørs udstilling til.

Her koncentrerer vi os om brugte vogne. Det er brugte vogne fra 10.000 ja og til den dyreste er vel 250.000 kr. så vi har noget for en hver smag, og skaffer gerne det som kunderne søger. Med mine mange års kendskab til branchen, så har jeg mange faste kunder som kommer og spørger om jeg kan skaffe noget, det kan være til dem selv, til deres børn til deres nabo eller arbejde og det lykkes for det meste.

Jeg har været i gang i 2 år den første oktober i år, og jeg holder mig til de brugte vogne, fordi jeg synes det er der man som kunde gør den bedste handel. Man får utroligt meget for pengene. Jeg gør meget ud af at alle har en god handel – gør meget ud af at rådgive kunderne, så de får den rigtige vogn. Og selv om at jeg kun har været i gang i to år så er der alligevel kunder, der har handlet flere gange. Så det kan jeg vel tage som et plus, eller også har jeg ikke ramt rigtigt første gang. Men det er dejligt at de viser mig tilliden og kommer tilbage.

Udstyrsbutikken i Hedehusene.

Udstyrsbutikken i Hedehusene.

De fleste af de brugte vogne, jeg sælger, ligger vel mellem to og 10 år, der føler jeg at man kan få nogle vogne til kunderne som ikke fejler noget og hvor de tit sparer 30 – 40% i sammenligning med ny vogn. Og campingvogne bliver ikke slidt på samme måde som en bil.  Mit værksted, og jeg tjekker dem igennem når jeg køber dem, så derfor får kunden en vogn der er fuldkommen i orden. Der er 12 måneders garanti på mine vogne, så det er også en sikkerhed for dig som kunde, for at vognen er i orden.

Den store udendørs udstilling.

Den store udendørs udstilling.

Jeg køber gerne! Hvor andre firmaer ofte kun tager vogne ind i kommission så vil jeg næste hellere købe vognen, så er kunden ude af det og får en pose-penge med det samme. Det er klart det afspejler prisen der er lidt lavere end ved et kommissionssalg. De fleste vælger nu denne løsning. Vælger du at sætte den i kommission, så er det også en mulighed. Da jeg også har min svenske forretning, hvor jeg sælger mange af vognene ovre, så har du en go sikkerhed for at komme af med din vogn. Det er ikke mange vogne som kunderne har måtte hente igen hos mig, det er jeg selvfølgelig glad for. For det viser, at vi sammen har skudt rigtig på prisen. Hvis jeg ikke tror art jeg kan sælge vognen, så vil jeg næsten hellere sige nej, for det giver kunden en dårlig oplevelse, hvis salget ikke lykkes.

Værkstedet for både campingvogne, autocampere og trailere.

Værkstedet for både campingvogne, autocampere og trailere.

Udover det, så har vi jo vores eget værksted, med 3 mand hvor man kan lave alle det traditionelle ting også gas- og fugttest og forsikringsskader. Her er vi specialister og samarbejder med alle forsikringsselskaber. Vi har lave værkstedspriser, og gør meget ud af at kontakte kunderne så det ikke bliver dyrere end vi har lovet dem. Og gør også meget ud meget ud af at rådgive, og ikke bare skifte tingene, men gøre det på den måde vi selv ville foretrække hvis det var os der var kunden.

Se mere om JP Caravan her.: www.jpcaravan.dk