Annonce:
Annonce:

bella

I januar 2017 dukker den traditionelle campingudstilling igen op i Bella Centeret ved København.

Nu har der i et par år ikke været nogen campingudstilling på Sjælland, men det gøres der nu noget ved. En gruppe af de Sjællandske forhandlere og de Danske camping importører, har stået sammen om at rejse denne udstilling. Udstillingen bliver afholdt på de samme datoer som også vær gældende førhen, billetpriserne er reduceret og servicen er i top lover Bella Centeret.

Kom ud og tag forskud på den nye campingsæson, når Bella Center Copenhagen skyder den i gang med årets første publikumsudstilling. I tre dage byder vi på spændende campingnyheder og masser af inspiration til både den erfarne campist og til dig, som blot ønsker at snuse til campinglivet.

Weekenden igennem kan du og familien desuden se frem til en række sjove events – og naturligvis vil der være stærke messetilbud, som du kun finder her!

Vi ses 20.- 22. januar 2017 i Bella Center Copenhagen.

Se mere her.: http://campingibella.dk/