Annonce:
Annonce:

Ferie-Fritid fortæller i en pressemeddelelse
Interessen for Feriemessen i Odense Congress Center vokser og vokser. Til Januar hvor feriemessen igen åbner dørene for ferieglade besøgende – store som små, er det med hele 3 store udstillingshaller – mod 2 udstillingshaller de foregående år.

“Vi glæder os utrolig meget over den store interesse der er for feriemessen i Odense fra både udstillere og gæster. Vi er ovenud begejstrede for, at vi nu kan åbne op for en udstillingshal mere i forbindelse med Ferie-Fritid 2017 til januar og udvide rammerne for vores Syddanske ferieunivers”, udtaler Projektchef for Ferie-Fritid, Iben Malling.

Ferie-Fritid afholdes til januar for 4. gang i Odense Congress Center og over 100 udstillere er klar til at give vores mange gæster en god oplevelse, med gode tilbud og spændende nyheder.

Se mere om Ferie-Fritid på www.ferie-fritid.dk