Annonce:
Annonce:


Det sker ikke så tit at der bliver præsenteret nye autocampermærker i Danmark. Men i sæson 2017 kan du stifte et nærmere bekendtskab med tyske Ahorn campere hvor de fleste af modellerne er bygget på et Renault Master chassis. I dag får du et kik på fire modeller fra det nye program. Det er Camper World i Ejby ved Glostrup som har valgt at importere Ahorn.

Dagens første model er Ahorn Canada AD bygget på et Renault Master chassis. Den er indrettet med er indrettet med alkove, siddegruppe og dobbeltseng over en hækgarge bagerst. Efter en del år med stilstand er der igen større interesse for familiemodeller med et ekstra soveværelse over førerhuset.


Der er 6 siddepladser og 6 sovepladser i den rummelige camper.  Opredning i siddegruppen måler 188 x 125 cm. Køkkenblokken står i dørsiden og køleskabet som rummer 147 l står mellem indgangsdøren og passagersædet.


Læg mærke til det store køkkenbord, den gode plads og det høje vindue som lukker masser af lys ind i opholdsrummet.


Toiletrummet står i førersiden med en brusekabine med foldedøre i den ene ende.
Ferskvand og spildevandskapaciteten er på 100 og 130 l. Camperen er standardudstyret med en Truma Combi4 boiler til varme og varmt vand.


Den tværvendte dobbeltseng over hækgaragen et madrasmål på 220 x 125 cm. Der står en stige til at kravle op i sengen og der er en låge så du kan nå rejsegods inde fraopholdsafdelingen.


Alkoven over førerpladserne har et madrasmål på 220 x 146 cm. Ahorn Canada AD har en udvendig længde, bredde og højde på 732, 237 og 306 cm. Akselafstand er på 433 cm. Den viste model er kommet til Danmark.


Ahorn Camp A 660, en alkovemodel med fransk soveværelse bag i camperen. Det er en søstermodel til Ahorn Camp T 660, en delintegreret udgave af samme camper. Det er den delintegrerede model som er kommet til Danmark. Dén blev bare ikke vist i Düsseldorf.  Bortset fra alkoven, er de to modeller stort set ens. Ahorn Camp A 660 er indrettet med er indrettet med siddegruppe bag førersæderne, køkkenblok ved døren og bagerst et fransk soveværelse. Alkoven har et madrasmål på 200 x 146 cm. På det indsatte billede kan du se lidt af alkove-modellen.


Siddegruppen er meget regulær, vinduet stort og der er god plads i overskabene. Opredning i siddegruppen måler 188 x 125 cm. I den delintegrerede model er der 6 siddepladser og 4 sovepladser. I alkovemodellen er der 6 sovepladser.


Køkkenblokken står i dørsiden. Køleskabet som rummer 107 l står und gaskomfuret. Toiletrummet også står i dørsiden ved siden af den franskeseng. Ferskvand og spildevandskapaciteten er på 100 og 130 l. Camperen er standardudstyret med en Truma Combi4.


Køkkenbordet har en ok størrelse og der er god afsætteplads mellem vask og gaskomfur.


Den franske seng bagerst har et madrasmål på 206 x 139 cm. Ahorn Camp A 660 er også bygget på et Renault Master chassis og har en udvendig længde, bredde og højde på 661, 237 og 294 cm. Akselafstand er på 433 cm. Den viste model er kommet til Danmark som delintegreret udgave uden alkove.


Her ser du Ahorn Camp T 660 (uden alkove).


Næste model er en Ahorn Van 1 bygget i en Renault Master 35 kassevogn med flere smarte detaljer. Indvendigt er der siddegruppe bag førersæderne og dobbeltseng på tværs bagerst. På billedet ser du en udvendig opsætning af bordet fra siddegruppen.


Der er 4 siddepladser og 3/4 sovepladser. Opredning i siddegruppe måler 187 x 110 cm.


Køkkenblokken står i dørsiden og køleskabet som rummer 100 l står under gaskomfuret med to kogepladser.


Toiletrummet står i førersiden med en brusekabine integreret i designet. Ferskvand og spildevandskapaciteten er på 80 og 100 l. Camperen er standardudstyret med en Webasto 4000 varmeapparat.


Dobbeltsengen bag i Ahorn Van 1 har et madrasmål på 200/185 x 187 cm. En etageseng over dobbeltsengen er muligt som ekstraudstyr. Ahorn Van 1 har en udvendig længde, bredde og højde på 620, 207 og 283 cm. Akselafstand er på 368 cm. Den viste model er kommet til Danmark.


Vi slutter af med en alkovemodel mere. Ahorn Canada AS er en 7,5 m lange alkovemodel indrettet med alkove, to siddegruppe midt i vognen og køjer på tværs bagerst. En rigtig familiemodel eller en rullende lejrhytte for en flok på tur. F.eks. til motorløb, fisketure eller andre sportsarrangementer.


Køjerne bagerst har et madrasmål på 220 x 97 cm. Læg mærke til at stigen står så den optager mindst mulig plads for adgang til underkøjen.  Indgangsdøren er placeret bagude. Så du træder ind mellem køjerne og den store køkkenblok. Køleskabet på 147 l står ved siden af køkkenblokken.


Der kan indrettes hækgarage i den underste køje.


Her ser du opholdsrummet med de to siddegrupper. Der er 7 siddepladser og 7 sovepladser. Opredning i den store siddegruppe måler 188 x 125 cm. Opredning i den lille måler 175 x 63 cm.


Toiletrummet står overfor køkkenet med en brusekabine integreret i designet. Ferskvands- og spildevandskapaciteten er på 100 og 130 l. Camperen er standardudstyret med en Truma Combi4.


Her ser du Canada AS fra førersæderne og bagud.


Alkoven har et madrasmål på 220 x 146 cm. Ahorn Canada AS har en udvendig længde, bredde og højde på 745, 237 og 306 cm. Akselafstand er på 433 cm. Den viste model er kommet til Danmark.

Du kan se mere om de nye Ahorn autocampere på www.camperworld.dk

Tekst og foto: J-P. Rasmussen
© 2016 Campingferie.dk / Autocamper-nyt