Annonce:
Annonce:

Messecenter Herning fortæller i en pressemeddelelse
Camping er officiel partner på Ferie for Alle fra 24. til 26. februar 2017. Det betyder ekstra fokus på ferie i vogn, telt og autocamper i både ind- og udland. Campinghallerne er fuldt bookede og fylder 31.000 kvadratmeter.

Camping er både for dem, som vil have eget femstjernet hotelværelse med indbygget gulvvarme spændt bag bilen, og for dem som er til overnatning i telt og mad over bål. Camping spænder bredt, både når det gælder form, prisklasse og aldersgruppe. Og den bredde bliver Ferie for Alle 2017 et levende bevis på. Messen, som afholdes i MCH Messecenter Herning, har nemlig udnævnt camping til officiel partner, hvilket betyder ekstra stort camping-fokus.

Ferie for Alle er Skandinaviens største feriemesse og præsenterer samtlige mærker af campingvogne, autocampere og teltvogne på det danske marked samt et kæmpe udvalg af udstyr, fortelte og pladser i både ind- og udland.

Livsnydelse på hjul
På Ferie for Alle 2017 vil erfarne som nye campister kunne finde inspiration til den næste ferie. Det lover Morten Kjeldsen, som er CCO i Isabella-group og desuden del af den gruppe, som planlægger partner-indsatsen på den kommende messe:
– På Ferie for Alle 2017 vil det dufte lidt af camping over det hele. Det vil blive tydeliggjort, at camping er for alle – alle aldre, alle pengepunge og alle interesser, siger han.

Morten Kjeldsen har selv camperet hele sit liv – først med forældrene og siden med egne børn. For ham er det frihedsfølelsen med mulighed for både luksus og livsnydelse, der lokker:
– Man kommer hinanden ved på en campingferie. Både internt i familien og også med de midlertidige naboer, man møder på pladserne. Camping er samvær, nærvær og fællesskab på tværs af alder, nationalitet og interesser. Det er noget, jeg tror, vi er mange, som finder utroligt relevant med den travle hverdag, vi har til daglig, siger han.

Det personlige møde
Ferie for Alle besøges årligt af flere end 60.000 besøgende, og en af messens mange forcer er det personlige møde mellem besøgende og udstillere samt de muligheder, det skaber.

En af de stande, besøgende kan opleve på messen i februar 2017, er fællesstanden for DK-Camp. Formand for sammenslutningen af de 300 selvstændige campingpladser, Torben F. Rasmussen, glæder sig til af lancere et nyt tiltag på messen:
– Det helt store for DK-Camp på Ferie for Alle er lanceringen af vores nye fordelsklub. Den byder på et væld af campingrelaterede fordele og rabatter på oplevelser, udstyr og entréer til forskellige forlystelser, siger han, uden at ville løfte sløret for mere før messen.

Torben F. Rasmussen glæder sig til at præsentere især ikke-campister for campinglivets mange facetter:
– Med camping som partner på Ferie for Alle er der opstået en storslået mulighed for at fortælle nye, mulige campister om, hvad camping er i dag. Camping er nemlig ikke bare en vogn, en plads eller en bil med god trækkraft. Camping er en følelse af frihed, nærhed, tryghed og tæthed. Camping er ro. Og det glæder vi os til at “smitte” flere ferieglade danskere med.

Danish Camping Award
Som altid byder Ferie for Alle også på mange nyheder. En af dem er Danish Camping Award, som foregår dagen før åbningen. Til arrangementet er der kun adgang for presse og udstillere, men efterfølgende kan samtlige prismodtagere opleves på messen.

Ved prisuddelingen kåres Årets Campingvogn, Årets Autocamper, Årets Danske Campingplads, Årets Udenlandske Campingplads og Camping Prisen, som går til et firma eller en person.
Alle vinderne udpeges af en fagjury, som består af repræsentanter fra hele branchen.


Fakta
Ferie for Alle afholdes i MCH Messecenter Herning fra 24.-26. februar 2017 og fylder i alt 13 messehaller. Messen er Skandinaviens største og besøges årligt af flere end 60.000 personer.

Læs mere på www.ferieforalle.dk, hvor der også kan læses mere om mulighederne for vintercamping.