Annonce:
Annonce:

Både kræsne såvel som nye campister kan se frem til et bredt udvalg, når landets største campingudstilling åbner på Ferie for Alle 24.-26. februar 2017. Foto: MCH/Tony Brøchner.

Pressemeddelelse.:

Ferie for Alle præsenterer fremtidens campingvogne, autocampere, telte, fortelte og udstyr til campinglivet. Flere vogne kan opleves for første gang på dansk grund, når landets største campingudstilling løber af stablen fra 24.-26. februar i MCH Messecenter Herning.

Ferie for Alle sprænger rammerne for campingudstillingen, som i forvejen er Danmarks største. Udstillingen fylder otte af de 13 messehaller, og som messens officielle partner-tema vil alle øvrige haller også summe af campingliv.

Både kræsne såvel som nye campister kan se frem til et bredt udvalg, som tæller samtlige mærker af campingvogne, autocampere og teltvogne på det danske marked samt et kæmpe udvalg af udstyr, fortelte og pladser i både ind- og udland. Med andre ord har campingudstillingen masser at byde på.

Letvægter ændrer fremtiden
Udstillerne bringer spændende nyheder med sig. Blandt andet letvægter-campingvognen Knaus Travelino, som leveres frisk fra fabrikken for at blive vist frem på Ferie for Alle.

– Travelino bryder med den måde, vi bygger vogne på, og er skelsættende for fremtidens Knaus-vogne. Travelino er bygget på et fiberskelet, og er derfor meget lettere. Det er en patenteret teknologi, som gennem de næste år skal indføres i resten af Knaus’ program af vogne. Det er simpelthen fremtidens måde at bygge på, siger Kim Godballe fra ProCamp.

Travelino vil være på det danske marked fra sommeren 2017, men kan altså opleves på Ferie for Alle.

En anden af de nyheder, Knaus bringer med sig, er en vogn, som er specialbygget til de skandinaviske behov og den nordiske designsmag. Vognen, Scandinavian Selection, sælges kun i Danmark, Sverige og Norge.

Køjevogne er igen populære
Ib Langkjær fra Campex, der importerer mærkerne Hobby og Fendt, glæder sig til at præsentere en ny vogn, 400 SFe, som skaber helt nye brugsmuligheder:

– Vognen har en batteripakke, så man let og hurtigt kan installere den eksempelvis på stranden eller nær golfbanen. Man bliver altså mere fleksibel og uafhængig som campist. Det skaber både nye muligheder for brug af vognen og henvender sig også til en ny målgruppe af campister, fortæller den begejstrede importør.

På Hobbys stand kan besøgende også opleve køjevognen 560 KMFe. Køjevogne vinder igen indpas på campingpladserne, hvilket især skyldes den voksende gruppe af børnefamilier, som i løbet af de seneste år har taget campinglivet til sig. Desuden glæder Ib Langkjær sig til at præsentere Fendt-vognen 495 SFe Bianco Active, som med det nye varmesystem Truma Combi giver frihed og uafhængighed.

I alt fylder campingudstillingen på Ferie for Alle 31.000 kvadratmeter med vogne, udstyr, pladser og oplevelser.

Fakta:
Ferie for Alle afholdes i MCH Messecenter Herning fra 24.-26. februar 2017 og fylder i alt 13 messehaller. Messen er Skandinaviens største og besøges årligt af flere end 60.000 personer. Læs mere på ferieforalle.dk, hvor der også kan læses mere om mulighederne for vintercamping.

Se mere her.: www.ferieforalle.dk

Besøgende kan blandt andet glæde sig til at opleve letvægter-campingvognen Knaus Travelino, som leveres direkte fra fabrikken for at blive vist på Ferie for Alle 2017.