Annonce:
Annonce:


I dag starter vi med at vise fem af de udstillede autocampere. Den første er den nye McLouis Nevis 73 Diamond. Alle McLouis modeller kommer i 2017 med den omfattende All Inclusive pakke. Tilføjelsen Diamond er den ene af tre mulige versioner på samme model. Gold har lyst interiør med mørke kontraststriber, Diamond og Karat mørkt interiør med lyse skabslåger.


Her ser du opholdsafdelingen med gode siddepladser om det store bord.


Ved hjælp af en unik indretning er Chausson Welcome 630 en af de delintegrerede autocampere hvor der er bedst plads i opholdsrummet. Den er i øvrigt en af de nominerede som årets autocamper.


Der er to store sofaer på hver side af bordet som kan foldes sammen og rykkes efter behov. Når der skal soves kan de to enkeltsenge under loftet sænkes ned i to højder.


I går viste vi et eksteriør-billede af den nye Adria Compact Plus SLS, den med Slide Out soveværelset. Her ser den indvendigt fra passagersædet og bagud.


Og her ser du soveværelset hvor hovedgærdet er ude i Slide Out delen.


Weinsberg CaraLoft 650 MFH er indrettet med et fransk soveværelse og en sænkeseng over den store siddegruppe forrest i camperen.


Selv om bordet her er monteret på væggen, er der rigtigt god plads til 5 – 6 personer om bordet, der har en tillægsplade så alle kan nå det.


R 600 er den mellemste model i de tre populære RoadCar modeller, der alle fås til stærke priser.


Her ser du opredningen i den tværvendte dobbeltseng bagerst. Læg mærke til at der er overskabe i begge sider.


Inden vi skal se på lidt flere campingvogne får du lige en tur rundt i udstillingsområdet. Her ser du den en indgang til Adria standen hvor der især er kø ved den store Alpina 903 og de små og mellemstore familievogne.


Der er mange spændende tilbud i den store udstyrsbutik hos Bijé Fritid og Camping. Du finder butikken mellem Adria og Hobby campingvognene.


Det er også her du finder en velassorteret Tuxer afdeling med gode tilbud.


Isabella Moment 300, er en moderne udgave af de klassiske Isabella telte fra 1960’erne. De klare blå og røde farver er lette at se når du kommer ind i udstillingsområdet.


Lige ved siden af finder du et stort område med Isabella tilbehør. Både tøj, møbler og ekstraudstyr til dit fortelt. Og der er mange som kombinerer en pause mens de vurdere møblernes komfort og muligheder.


I den modsatte side af hallen finder du Campers store udstyrsafdeling. Her finder du både fortelte og uddrag af det store udstyrsprogram til alle campingbehov. Her ser du f.eks. det nye Westfield Carina 420 fortelt med luftstænger. I år med en ekstra smart detalje.


For at undgå at fugt og vand løber ned og ind i forteltet når du åbner døren i det midterste frontpanel, er der konstrueret en lille overdækning som leder vandet væk.


JP Caravan, der ejes af Jesper Povelsen og som ligger i Hedehusene, fortæller at de lige nu og frem til 1. februar 17 har en række ekstra gode tilbud på service og eftersyn af din campingvogn. Du kan møde Jesper og Philip, som er værkstedchef, på standen tæt på indgangen til udstillingsområdet.


En af de nye 2017 modeller du kan finde på Kabe standen er denne Royal 520 XL KS, en ekstra lækker og luksuriøs vogn til alle årstider.


Der er bl.a. denne lækre og rundsiddegruppe med ekstramonteret Wellington læder, som vækker begejstring.


Fendt Bianco 495 SF Activ Kampagne er en af fire specialmodeller som er fabriksmonteret med Truma Combi 4 boiler med integreret vandvarmer og CP Plus og iNet. Derudover er der senge og serviceluger  gjort højere og totalvægten øget så der er ekstra gode muligheder for at have ekstra rejsebagage med.


Det danske kampagneudstyr er derudover elektrisk gulvtemperering og TV-holder. Kampagnevognen koster 184.995,- kr + lev og evt. ekstraudsyr.  Det særlige ved denne model er bl.a. at køkkenblokken står vinkelret ud fra væggen så der er ekstra god gulvplads lige inden for indgangsdøren.


Denne Knaus Südwind 500 FU Silver Selection er en af de populæreste Südwind modeller. Her er både god plads, god komfort og et højt udstyrsniveau via den omfattende Silver Selection pakke.


Køkkenblokken er velindrettet og den er med til at skabe en komfortabel hyggekrog i rundsiddegruppen.


Dagens sidste campingvogn er den rummelige, praktiske og veldisponeret Bürstner Averso Top 560 TK. Bagerst er der et stor toiletrum med brusekabine samt to køjer på langs. Forrest er der et soveværelse med en dobbeltseng på tværs.


Her ser du vognen fra soveværelset og bagud. I løbet af de kommende uger kan du se flere billeder af denne og de andre campingvogne og autocampere i dagens artikel.

Du kan stadig nå at besøge Camping i Bella.
Søndag er der åbent fra 10 – 17.
Se mere på www.campingibella.dk

Tekst og foto: J-P. Rasmussen
© www.campingferie.dk & www.autocamper-nyt.dk