Annonce:
Annonce:

Camper World i Glostrup udlejer nye autocampere, som er udstyret som et moderne hotelværelse.

På Ferie-Fritid messen i Odense Congress Center, som finder sted 27 – 29 januar, deltager CamperWorld og vil på denne messe vise, hvorledes en moderne udlejnings autocamper fra CamperWorld er udstyret.

CamperWorld lever op til de krav der stilles til autocamper leje i nutiden, hvor turisten – den danske eller udenlandske – forventer en ny ren og fuldt møbleret autocamper – hvor sengene er redt med nye lækre dyner og linned – hvor al service til køkkenet medfølger. Det skal være samme oplevelse som når man flytter ind på et første klasses hotel værelse. Autocamperen er naturligvis udstyret med de mest moderne teknikker og er udstyret med køleskab – fryser – kabinevarme – markise og cykelholder.

Oplevelsespakker

Udover en super ren og moderne autocamper, tilbyder CamperWorld flere oplevelsespakker, hvor der er booket plads og billetter til familien er købt og betalt. Derved lever CamperWorld fuldt og helt op til den nye nationale strategi for dansk turisme 2025, hvor der satses på turisme på et højere plan og med flere positive oplevelser.

Rejselysten er større end nogensinde

Rejselysten er større end nogensinde og mange nye lande er nu også deltagere i den store rejselyst, som vi alle oplever i disse år. Når vi går på gaderne i København myldrer det i dag med alle nationaliteter. Når vi går på gaderne i de fleste større provinsbyer oplever vi det samme. Det har betydet stor turistfremgang i Danmark og det har betydet en stor udvidelse af hotel kapaciteten i Danmark.

Turisterne som besøger Danmark i dag er mere mangfoldige end de var for 20 – 30 år siden. Interessen for at se og opleve andet end traditionelle turist attraktioner er meget større i dag og turisterne, som besøger Danmark, er meget ofte familier med børn, hvor der stilles krav til mange forskellige oplevelser.

Derfor oplever vi også i dag en stor interesse for autocamper turisme, hvor turisten – sammen med sin familie – kan bevæge sig til mangfoldige oplevelser i såvel natur som kultur og ikke mindst samvær med lokale befolkninger, hvor man virkelig oplever det land man besøger.

Indgået aftaler med tre af de største bookingbureauer

På den store messe i Düsseldorf har CamperWorld indgået aftaler med tre af de største bookingbureauer – som globalt findes – og som vil booke mange autocamper lejemål i den kommende sæson. Den typiske udenlandske turist booker 2 – 3 uger og turen går næsten altid gennem Sverige, Norge og Danmark.

CamperWorld hæver standarden for autocamperudlejning i Danmark

For at leve op til den standard, som er kravet i dag, hvor der skal konkurreres med mange andre ferieformer, har CamperWorld til den kommende sæson 2017 foreløbig bestilt 36 fabriksnye autocampere – således at der i 2017 udbydes mere end 50 nye autocampere til udlejning. Det sker fordi interessen for autocamper ferie er større end nogensinde og der er i 2016 sagt nej til mange lejemål.

CamperWorld sælger og udlejer autocampere fra: Hymer, Ahorn, Giottiline, Hobby, Frankia og PLA.

Med denne store udvidelse af udlejnings flåden – vil den danske autocamper turist få de samme fordele med flere nye autocampere og nye autocampere som er udstyret og tilpasset nutiden og fremtiden.

Ny hjemmeside og bookingsystem

CamperWorld har investeret i et ny hjemmeside og et moderne online bookingsystem. Begge dele lanceres ultimo januar 2017. Her kan kunden fra Svendborg eller fra Sydney gå på opdagelse og selv sammensætte og booke sin autocamper ferie.

Vi ses hos Camperworld.dk