Annonce:
Annonce:

Større udvalg i Jumpstartere/Powerbank

Besøg os på stand 8080 i Hal K

I sommeren og efteråret 16, steg efterspørgslen på vores Jumpstarter/Powerbank. Derfor har vi nu valgt at udvide sortimentet med forskellige modeller, som vi dels har fået forespørgsler på, og dels håber, vil falde i vores kunders smag, fortæller Jens Peter Olesen, fra JEPOTECH.

NYT TILBEHØR
Som en nyhed på Herning Messen. FERIE FOR ALLE kan vi nu endelig præsentere, et meget efterspurgt tilbehør til vores Jumpstartere/Powerbank.

Det er et lille tilslutningskabel, som tilsluttes den ”kraftige udgang” på jumpstarteren, og så har det et hunstik, der passer til næsten alt det forskellige eltilbehør, der kan tilsluttes cigartænderstikket i bilen.

Det betyder, at JEPOTECH jumpstartere bliver endnu mere anvendelige, da man nu kan tilslutte f.eks.

Køletaske (det er jo ikke altid lige nem at tage bilen med ned på stranden eller ind i skoven) , støvsuger, kompressor og mange flere enheder der jo er helt almindelige i dag. Ved at bruge den ”kraftige” udgang på Jumpstarteren, kan der tilsluttes mere strømforbrugende enheder end hvis man tilslutter det den/de andre udgange på Jumpstarteren.

Eksempler på anvendelse.

JUMPSTARTERE:

Strøm til telt kompressor.

På Sommerkaravanen 2016 blev vores Jumpstarter/Powerbank blev testet som strømkilde til en kompressor, der skulle pumpe et lufttelt op. Også til vores store overraskelse, viste det sig, at den afprøvede Jumpstarter på 12 A, kunne levere strøm nok til at klare et telt på 3 meter , og et på 5 meter, og stadig have kapacitet nok tilbage til mindst et 5 meter telt mere, uden at skulle oplades imellem. Som en af testdeltagerene sagde: ”Det er nu nemmere med sådan en, end at ”bære” bilen hen til kompressoren.

På vores hjemmeside kan du se en lille videofilm, netop fra Sommerkaravanen 2016, som blev optaget under dette forsøg. Desuden kan du se et par andre film, blandt andet start af bil mm.

Startmotor og til køletaske.

Udover de funktioner som man traditionelt bruger sådan en Jumpstarter/Powerbank til: Starte bil, motorcykel, bådmotor, havetraktor samt oplader telefoner, smartphones, tablets og bærbare PCer, har vi selv brugt den til at holde en køletaske kold. Den blev sluttet til tasken i stedet for bilen (Det er ikke altid, nemt at have bilen med på stranden).

Holde telefon i gang. (Festival strøm)

Vi har erfaret, at den første (lille) Jumpstarter/Powerbank, kan holde en smartphone i drift gennem en hel Skanderborgfestival, og en af vore kollegaer brugte den til at oplade sin telefon om natten på hele Sommerkaravanen er i 2016.

Midlertidig strøm til LED LYS

I efteråret fejrede vi 25 års jubilæum, og der havde vi sat et ”klap ud telt” op som rygerne kunne stå under. For at lave lys i det, tog vi et par meter Led lysbånd og sluttede til en Jumpstarter/Powerbank, og brugte den som strømkilde i de 4 timer, der var behov for lys under teltet. Det var en nem og billig måde at få strøm til lys.

Alle modellerne

Den kendte men batterikapacitet på 12 A, desuden har vi en ny model: Den stærke, med en batterikapacitet på 14 A, samt den barske med 21 A Kapacitet.

Derudover har vi en helt ny, som udover de kendte funktioner også har en kompressor, som kan pumpe til et tryk på ca. 150 PSI. Desuden er den beregnet til at starte både benzin og diesel biler.

I Herning på udstillingen: Ferie for Alle, kan du se hele sortimentet.

Du kan finde os i hal K stand 8080 slutter Jens Peter Olesen, fra JEPOTECH .

Se mere her.:  www.jepotech.dk