Annonce:
Annonce:

Se eller gense alle vores flotte nye 2017 model autocampere fra messen i Herning, og oven i købet masser af flotte brugte autocampere – indendøre i vore dejlige opvarmede udstilling.

Kig ind til Åbent Hus på Vegavej 8 i Horsens de to første weekends i marts.
Vi byder selvfølgelig på en forfriskning og er klar til en go’ snak om vores fælles lidenskab – autocampere.

Nyt i udstillingen
Vi har denne uge fået 3 brugte autocampere og også 4 helt nye 2017 modeller hjem i udstillingen:

– En fiks lille autocamper under 6 m, Chausson Flash 02. Den har fransk seng og mulighed for opredning i siddegruppen – En fin begyndercamper til overkommelig pris.

– En sjælden model – Chausson Sweet maxi med fritstående køkken, central sænkeseng og meget stort bagagerum med el-trin og fuld ståhøjde.

– En flot ældre Hymer Tramp 654. Meget rummelig med fransk seng og en meget stor vinkelsiddegruppe og vendbare forstole.

– En elegant ny 2017 model helintegreret Carthago Chic c-line I 50 til stort kørekort. Den har Queensbed med god stor garage under og en stor sænkeseng i fronten. En lækker, stor og lys siddegruppe og vinkelkøkken med stort køle/frys

– En fiks helintegreret “Superlightweight” 2017 model fra Carthago – Compactline I 143 med enkeltsenge.

– En flot ny 2017’er Chausson Welcome 727 med enkeltsenge, stor garage og en dejlig, lys og rummelig siddegruppe.

Vi har mange andre flotte topklargjorte brugte autocampere og også mange nye 2017 modeller i vores store opvarmede udstilling på Vegavej i Horsens   se dem alle her.

Se mere her.: www.dancamper.dk