Annonce:
Annonce:

Åben Hus i Tårs den 25. og 26. maarts 2017 åbningstider: Lørdag & Søndag kl. 10 – 17

Årets autocamper 2017 kåret i Herning – Sunlight T 69 L. 

Mange spændende autocamper modeller fra Bürstner – McLouis – Elnagh – Dethleffs – Sunlight – GlobeCar & Roadcar i 2017 programmet.
Udstilling også på værkstedet, denne weekend.
Alle er velkommen til at bruge vores overnatningsplads ganske gratis denne weekend
Gratis morgenkaffe med rundstykker begge dage kl. 9 på værkstedet
Lørdag aften, hyggeligt samvær mens vi nyder slagtermesterens helstegte pattegris med tilbehør og drikkevarer kr. 159.- pr. person (tilmelding nødvendig senest 20. Marts).

Udstilling indendørs og udendørs: 
Vores permanente indendørs udstillingshal på Industrivej 2 er denne weekend helt fyldt op med nye og brugte autocampere, vi har tømt værkstedet, så det er fyldt op med topklargjorte nye og brugte autocampere denne weekend. Af de 90 stk. autocampere vi har på lager i øjeblikket finder du denne weekend de 35 stk. indendørs, så uanset vejrets luner er der god mulighed for at sammenligne de enkelte modeller.

Udstyr og tilbehørs butikken:
Der er selvfølgelig åben i tilbehør og udstyrs butikken, hele denne weekend, oplev de mange nyheder og de gode tilbud. Vi vil i 2017 også have flere modeller af de populære lufttelte opstillet, kom og se hvor nemt det kan gøres, når det kobles på markisen. Flere af vores leverandører kommer og præsenteres deres nyheder, kom til Tårs hvis du vil vide mere.

Værksted:
Der er flere af vores dygtige værksteds medarbejdere til stede denne weekend, som gerne vil svare på tekniske spørgsmål, ligesom vi gerne vil aftale tid for dit næste service, uanset om det drejer sig om bildelen eller bodelen, så finder du den rigtige medarbejder her hos os.

Overnat i din egen autocamper:
Der er mulighed for at du kan komme og overnatte i din egen autocamper hele året her hos Vendelbo Vans, på vores egen lille hyggelige autocamper plads. I denne weekend, har vi fået lov til at benytte P. arealet ved nabofabrikken, så det betyder at der er plads til alle. Denne weekend er det ganske gratis at benytte pladsen, ligesom vi begge dage byder på gratis rundstykker og morgen kaffe kl. 9:00 på værkstedet.

Nye badeværelser ved overnatningspladsen:
Ved vores permanente overnatnings plads, har vi netop indrettet 2 nye badeværelser, som begge har lækker gulvvarme og klinker og fliser overalt, thermostat blander til bruserne og nye toiletter. Det ene toilet/bad har adgang fra udstillingshallen (åbningstiden), hvorimod det andet som er lidt mindre har udendørs adgang som er åben 24/7. Ved siden af i gangen er der stort bord med mulighed for opvask, på gammeldags vis og der er ligeledes installeret vaskmaskine til fri afbenyttelse i åbningstiden, når du besøger vores overnatningsplads.

Slagtermesterens helstegte pattegris:
Lørdag aften kl. 18:00 omdanner vi værkstedet  til et hyggeligt lille spisested på 1000 kvm., hvor den lokale slagtermester, skærer for og disker op med masser af lækkert tilbehør, der er sørget for øl, vin og sodavand, så det du selv skal medbringe er godt humør. Pris pr. person 159.- (tilmelding senest 20. marts).

Bustur fra Sjælland :
Er du så uheldig at bo i den anden del af udkants Danmark (Sjælland) er der mulighed for at tilmelde dig vores bus som kører fra Sjælland lørdag morgen. I ankommer så til Tårs omkring ved 13 tiden og der er god tid til at opleve de mange autocampere, udstyr mv. inden den hyggelige aften med pattegris som starter kl. 18, vi har sørget for at I kan overnatte i en af vores opvarmede campingvogne på pladsen udenfor og der er selvfølgelig mulighed for brusebad om morgenen. Efter morgenbordet vender bussen igen mod Sjælland omkring kl. 11, alt dette får I for kr. 369.- pr. person. Af hensyn til køre hviletider osv. er der ikke mulighed for opsamling undervejs, men der vil være påstigning på rastepladsen ved motorvejen i Karlslunde & Slagelse & på Fyn & Vejle området.

Enkelte ledige pladser!
Tilmelding til busturen fra Sjælland, skal bookes senest 20. Marts af hensyn til vores planlægning med bus og overnatning, direkte tilmelding hos vores mand på Sjælland email.: ot@vendelbo-vans.dk, husk at anføre dit tlf. nummer i emailen, så ringer Otto dig op du evt. også ringe til Otto på tlf. 60602837.

Se mere her.: www.vendelbo-vans.dk