Annonce:
Annonce:

30 års Jubilæum onsdag den 5. april 2017

På denne dag fejrer jeg, Peer Neslein, 30 års jubilæum som professionel campist.
Jeg vil gerne benytte lejligheden til at invitere venner af Campingferie.dk, bekendte, familie, kunder og samarbejdspartnere til en lille reception på:

Storebælt Camping & Feriecenter
Storebæltvej 85
4220 Korsør

Onsdag den 5. april 2017

Kl. 13-17 i Multihuset

Vi byder på lidt til hals og gane i afslappede omgivelser i det nye Multihus.

Nej tak til vin, øl, blomster, chokolade osv  –  MEN jeg har en ide!
Jeg ønsker ikke at modtage flasker, blomster, chokolade eller andet da jeg har en ide der kan gavne os alle bedre.
Hvis du vil bidrage med et lille symbolsk beløb i stedet for flasker eller andet, vil jeg bede dig indsætte det på min ”Jubilæums-rejsekonto” som jeg har oprettet. Så i steder for, at jeg får fyldt min vinkælder vil jeg hellere tage på en oplevelsesrig campingrejse og lave dagbøger, artikler og måske film fra turen, så jeg/vi på den måde er med til at markedsføre camping ideen, til gavn for os alle. Man kan sige, at din gave til mig kommer tilbage til dig. Det er da en win-win situation, til gavn for både dig, mig og campisterne.
Min rejse vil foregå i en del af oktober og om jubilæumskontoen rækker til en tur til f.eks Nakskov eller Nordkapp, spiller ingen rolle for mig.
For mig betyder det mere at give campingoplevelser tilbage til både campister og campingindustrien, da det er de parter som har båret mig gennem en 30 år lang campingrejse.
Hvis du ønsker at være med er du velkommen til at indsætte et symbolsk beløb på reg. nr 5301 konto nr. 2603665 (Arbejdernes Landsbank).

Det er ikke en farvel og tak reception – rejsen er nemlig langt fra slut!
Jeg håber du har forståelse for at jeg vælger at dele mine eventuelle gaver med de mennesker som har skabt grundlaget for mit virke som professionel campist i de 30 år. For mig er det selvfølgelig en mærkedag, eller rettere sagt et højdepunkt på min lange campingrejse, da jeg agter at fortsætte den i mange år endnu. Så det er ikke en farvel og tak reception, men en tak for nu og på gensyn reception, som jeg håber du/I kan deltage i.

Send venligst en mail til lisbeth@campingferie.dk inden den 1. april og fortæl hvor mange i kommer, så vi kan disponere lidt mundgodt og drikkevarer.

På forhåbentlig gensyn

Peer Neslein
Campist af hjertet