Annonce:
Annonce:

Du er altid velkommen på autocamper overnatnings pladsen i Tårs

Overnat i din egen autocamper:
Der er mulighed for at du kan komme og overnatte i din egen autocamper hele året her hos Vendelbo Vans i Tårs, på vores egen lille hyggelige autocamper plads. Vi har netop indrettet 2 nye badeværelser, som begge har lækker gulvvarme og klinker og fliser overalt, termostat blander til bruserne og nye toiletter. Det ene toilet/bad har adgang fra udstillings hallen (i åbningstiden), hvorimod det andet som er lidt mindre har udendørs adgang som er døgnåben. Ved siden af i gangen er der stort bord med mulighed for opvask, på gammeldags vis og der er ligeledes installeret vaskemaskine til fri afbenyttelse i åbningstiden, når du besøger vores overnatnings plads.

Butikken åben alle ugens 7 dage:
Butikken er åben på hverdage mandag – fredag kl. 8 – 17
Lørdag kl. 10 – 16 & søn- og hellig dage kl. 12 – 16

Vil du se på ny eller brugt autocamper, er det en rigtig god ide at ringe og lave en aftale, så er vi klar over at du kommer og kan afsætte tid til en god snak og sammenligne de enkelte muligheder, det er ikke unormalt at vore kunder bruger en halv dag eller mere på at studere mulighederne i de mange modeller her i Tårs.

Værkstedets åbningstider:
Åben på hverdage mandag – torsdag kl. 7 – 15:15 & fredag kl. 7 – 14:45

Når du booker tid på værkstedet, kan det være oplagt at bruge vores overnatnings plads, så man kan være fremme til vi starter kl. 7 om morgenen. Det vil være praktisk at kombinere Fiat eftersyn og camping eftersyn, således vi har 2 medarbejdere som arbejder på vognen samtidig og derved hurtigere kan blive færdige med det hele, vi har de fleste gængse reservedele på lager i Tårs, til både bil og bodel (2 x 600 kvm lager). Vi har også mulighed for at stille en lånebil til rådighed (vi anbefaler at den bestilles i forvejen), hvis du ikke vil ‘nøjes’ med at fordrive tiden i vores lille cafe eller gå en tur i vores hyggelige lille by.

Se mere her.: www.vendelbo-vans.dk