Annonce:
Annonce:

Pressemeddelelse.:

EHG Nord ApS i Vejle har indgået en aftale omkring repræsentation af Eriba, Hymer og HymerCar i Danmark.

Europa største producent af fritidskøretøjer, Erwin Hymer Group ønsker at aktiviteterne for deres brands bliver varetaget af egne selskaber. EHG Nord i Vejle, tidligere Caravan Nord ApS blev i oktober 2016 overtaget af Erwin Hymer Group. Nu overtager EHG Nord i Vejle, som en naturlig del af deres aktiviteter derfor repræsentationen af Eriba, Hymer samt HymerCar i Danmark.

De sidste 4 år er disse 3 brands blevet repræsenteret af Intercamp A/S i Lunderskov.

“Vi glæder os til at prøve kræfter med endnu flere kvalitetsprodukter fra Hymer Gruppen, og vil i den kommende tid, tage kontakt med den bestående forhandlerkreds og sammen med dem forberede 2018 sæsonen” siger Morten Sonnich, CCO fra EHG Nord ApS. Han fortsætter “Vi må derfor styrke vores team i Vejle, så vi er klar til de udfordringer der følger med i håndteringen af flere brands” .

EHG Nord ApS varetager i dag, det daglige ansvar for mærkerne Dethleffs og Sunlight i Danmark, Norge og Sverige, samt LMC i Danmark.

Fakta:
Erwin Hymer Group har hovedkontor i Bad Waldsee i det sydlige Tyskland, og har omkring 5500 ansatte. Samlet produceres der ca. 50.000 køretøjer årligt. Læs mere på.: www.erwinhymergroup.com

Morten Sonnich, CCO