Annonce:
Annonce:

Her er et vogntog fra en af vores Norske læsere….

Her kommer vårt bidrag til ‘mitt vogntog’. Bildene er kanskje ikke av beste kvalitet, de er tatt med min mobiltelefon, håper de likevel kan brukes. Begge bilder er fra ferien i år, det første fra rasteplass i Sverige og det andre fra parkeringsplassen på polarsirkelsenteret på Saltfjellet i Norge.

Bilen er en VW Golf fra 2011, 1,6 tdi med dsg automatgir. Bilen kan trekke maksimalt 1400 kg.

Campingvognen er en Caravelair 400 fra 2011, den har en maksimal totalvekt på 1000 kg. Når vi er ute på reiser med 2 flasker gass og full vanntank er vi ganske akkurat på maksimalvekten. Den ble innkjøpt brukt i 2012 og har blitt en god følgesvenn på våre turer med oss to voksne og våres lille terrier. Vi reiser helst i VestNorge og Nordnorge med campingvognen, derfor passer vognenes størrelse meget godt på smale og dårlige veier.

Vi reiser også alltid uten fortelt. I år har vi også reist i NordSverige og NordFinland , mye takket være inspirasjonen her på siden til campingferie. Vi reiser også mye i Danmark, dog hittil uten campingvogn. Vi kjører hvert år en strekning av Marguritruten i Danmark, veien er lagt forbi utrolig mange flotte og interessante steder. Tidlig i september er vi på tur i Danmark i år, gleder oss meget til det, men campingvognen blir hjemme også denne gang. Men neste år er det bestemt at campingvognen skal være med på Danmarkstur, da blir forteltet med på turen. Så da leter vi etter rolige gode plasser hvor man kan nyte livet med små turer på både sykkel og til fots. Gode forslag mottas med stor takk.

Med Vennlig hilsen Per Arne Bøgeberg