Annonce:
Annonce:

Caravelair Antares – nu med meget mere udstyr
Alle modeller er forskelligt indrettet og forskelligt udstyret. Fælles for dem er, at de alle har Style og Sporting pakken som standard. Den indeholder bl.a.: GRP Polyester sider, tag, front og bagende, LED spots i siddegruppen og sove afdelingen, Serviceklap, Komfortmadras, Hydraulisk åben/lukkemekanisme under sengen så det er nemmere at åbne og lukke når man skal til rummet under sengen, Tagluge (70 x 50 cm) og meget mere.

En af de spændende Antares modeller der kan ses er Antares Style 470.
Antarés Style 470 er en flot campingvogn med en rigtig god indretning med mange smarte detaljer. Den har fritstående dobbeltseng, køkken med XL kompressor køleskab og toiletrum i midten og siddegruppen i bagenden. Egevægten er 936 kg og totalvægten er 1.500 kg.

Nyheder i Allegra serien 
Allegra 475 og Allegra Home 560.  Generelt kan siges om Allegra serien at her er en campingvogn der lige har fået det ekstra. Den er udstyret med den nye XPS isolering hvor der bl.a. er 7 års garanti mod fugtindtrængning. Konstruktionen er stort set uden træ. Allegra serien har også polyester sider og tag.

Allegra 475 – Denne campingvogn har en utrolig rummelig indretning. Sengen er fransk seng, men ikke skåret af i hjørnet. Badeværelset er indrettet så man kan bruge brusefunktionen uden at alt bliver vådt. Køkkenet med XL kompressor køleskab er i midten og har en god størrelse. Siddegruppen er i denne model placeret i forenden. Den har elektrisk gulvvarme og blæsevarme. Egenvægten er kun 1.135 kg. og totalvægten er 1.700 kg.

Allegra Home 560 – Her er der tænkt nyt hvad det indvendige design angår. Faktisk er det meget inspireret af en autocampers indretning – dog med campingvognens rummelighed. Caravelair har opdelt Allegra Home i 4 zoner på tværs ned gennem campingvognen. Forrest er en spiseafdeling, herefter kommer køkken, efter køkkenet en afdeling med bad/toilet og soveafdeling bagerst.

Caravelairs markedsandel stiger støt og det viser jo at de har fat i det rigtige. Caravelair går op i at producere en kvalitetscampingvogn, med så lav vægt som muligt og til den helt rigtige pris.

Se mere her.: http://www.campingagenten.dk/caravelair.html