Annonce:
Annonce:

For Campingferie.dk portalen har det været en meget positiv oplevelse at skifte fra det traditionelle trykte blad, til et aktivt og digitalt blad med navnet http://www.campingbladet.dkder udkommer ganske gratis 4 gange om året.

Et af de vigtigste aktiver ved at udgive et digitalt blad er, at det helt naturligt interagerer med de øvrige sociale medier som f.eks YouTube og Facebook, så du opnår en betydelig synergieffekt, fortæller redaktør Peer Neslein, som droppede det trykte blad i efteråret 2017 og nu er på vej med den 4. udgave af det digitale www.campingbladet.dk .

Peer Neslein fortæller:
Vi må konstatere, at i forhold til det tidligere trykte blad (som udkom i 15 år) som interesserede læsere kunne hente ganske gratis ca. 200 steder i Danmark, så satte nye generationer sig ikke i deres bil for at hente det, men nu hvor alle kan finde det på deres telefon, ipad eller pc, rammer vi en meget bredere gruppe af læsere, ikke mindst de nye generationer.

Læser bladet på PC, tablet, telefon og smart tv
Der er faktisk en næsten jævn fordeling af hvordan læserne læser det digitale blad. En vigtig ting er sikkert, at vores film i bladet får mange til at skimme bladet igennem på telefon eller ipad og måske se filmene på deres laptop eller pc. Vi kan ligeledes konstatere, at 16% ser film på deres smart tv.
Vi er blandt de første med denne type blad som kan tilbyde aktive annoncer i bladet samt det helt store hit som er masser af relevante film som indgår i artikler og test af campingvogne, autocampere og udstyr. Det er meget populært, at man kan læse en rejseartikel med masser af billeder og samtidigt se en film som indgår i artiklen. Det samme gælder omtale af campingvogne/autocampere.

250.000 besøgende pr. måned
Vi har udviklet en strategi hvor vi sender vores artikler og nyheder gennem vores egne medier, så de enkelte historier får den maksimale mediedækning i vores netværk. På den måde rammer vi 250.000 besøgende hver måned.

Vi arbejder ud fra et koncept som integrerer følgende aktiviteter:
Det digitale blad www.campingbladet.dk
Campingportalen www.Campingferie.dk
Campingportalen www.autocampernyt.dk
Campingferie YouTube kanal  https://www.youtube.com/user/campingferie/videos
Campingferies Facebook https://www.facebook.com/campingferie.dk/
Hertil kommer Instagram og Twitter.

www.campingbladet.dk udkommer 4 gange om året i januar, marts, maj og oktober.

Næste blad udkommer den 14. maj 2018

Yderligere information
Mads Nielsen & Peer Neslein
info@campingferie.dk