Annonce:
Annonce:

I denne uge har der været forhandler og pressemøde i det Franske hos Caravelair, og her blev de nye 2019 modeller fremvist. Der var mange nyheder til glæde for dem der vil have lidt mere luksus, men også for dem der vil i gang i en let og simpel campingvogn.

Der kommer i 2019 en helt ny serie kaldet Alba, her er der tale om lette og simpel indrettet vogne til både familier og til dem der rejser 2 personer. Vognene er i den prismæssige lette ende af skalaen og det gælder også vægten, så de kan trækkes af de fleste biler. Men når dette er sagt er der ikke gået på kompromis med kvaliteten og heller ikke med udstyret og Caravelair holder også 7 års tætheds garanti som på alle deres andre modeller.

Caravelair er også fremme med det nye GRP tag og den nye IRP teknologi der sikrer lang levetid og stor modstandsdygtighed overfor vejret og samtidigt en lav vægt.

Mange af de nye modeller er også klargjort til installation af aircondition.

Alba serien starter med en Alba 340, og ender med en 496 familie vogn med køjer og dobbelt seng. Alba serien er såkaldte indstigningsvogne til skarpe priser, men der er sikkert også mange der vil vælge disse vogne grundet der lave vægt og ydre mål.

Antares serien kommer også med mange nyheder, en helt ny bagende med nye greb er en af de meget synlige, men også de nye mørkeblå staferinger pryder disse vogne. Antares Style serien er populære vogne i komfort segmentet hvor kvalitet og udstyr er højt. Her er der selvfølgelig også 7 års tætheds garanti og et udvalg af modeller fra 335  med stor siddegruppe  som redes op til seng til 486 med både køjer og dobbeltseng. Antares 335 og 386 er i en bredde på 210 og en egenvægt på kun 950 kg.

Allegra serien prydes også af nye flotte decors og her er som tidligere tale om luksus vogne med alt udstyr, men stadig med vægte fra 1350 kg. Allegra serien fås i flere grundrids for både familier og dem der rejser 2 personer.

Artica serien er også blevet forsynet med nye stafferinger og opdateret på mange punkter. Her er også tale om en luksus vogn med alt i udstyr. Artica serien kan leveres med Ultra Heat og gulvvarme, alle modeller har kompressor køleskab.

I mange af de nye Caravelair modeller er der kompressor skuffe køleskab på 150 liter. Der er god led belysning i skuffen og ekstra skuffer og indretning til forskellige typer af madvarer.

I nogle af de mindre modeller er også kommet et kompressor køleskab ind, her er tale om et almindeligt front betjent køleskab fra Dometic, men stadig med kompressor så maden altid er kold.

Der er også kommet smarte paneler tilo styring af strøm og andet i de fleste modeller hos Caravelair. Her er det enkelt at kontrollere vandstand, temperatur, strømtilslutning m.v med et enkelt tryk.

De nye modeller forventes at lande hos de Danske forhandlere i løbet af efteråret. du kan kontakte din Caravelair forhandler for spørgsmål eller kigge på importørens hjemmeside.

Se mere her.: www.campingagenten.dk