Annonce:
Annonce:

Hobby Vantana K60 FT


Hobbys kassevognscampere kommer i to forskellige indretninger, der alle fås i tre forskellige udstyrstrin. Den ene indretning er Vantana 65 ET med enkeltsenge i soveværelset. Den model Peer kørte til Nordkap i for en uges tid siden. Den anden model er Vantana K60 FT med tværvendt dobbeltseng i soveværelset. Dagens model er en Vantana OnTour, det laveste udstyrstrin. De to andre udstyrstrin hedder Vantana De Luxe og Vantana Premium.


Forrest finder du den traditionelle siddegruppe med fire siddepladser og fastmonteret tillægsplade til bordpladen. Der er spot ved vinduet og stikkontakt ved bordet. Læg også mærke til at bordet sidder på en skinne så det kan skubbes frem og tilbage efter behov.


Køkkenblokken er nydesignet i 2019 modellerne. Kompressorkøleskabet kommer fra Dometic. I OnTour og De Luxe står det i døråbningen. I OnTour er det på 70 liter, i De Luxe på 90 liter. Køleskabet i overskabene fås kun i Premium modellerne. Læg også mærke til at sikkerhedsselerne er placeret yderst i hver side.


Det sammenbyggede komfur og køkkenvask står midt på bordet.


Skuffer og et lavt klædeskab bagerst i køkkenblokken og det åbne køleskab.


Dobbeltsengen har et madrasmål på 185 x 150/134 cm. Der er spots over hovedgærdet og vinduet i væggen fås som ekstraudsyr. Ekstraopredning til et barn i siddegruppen (140 x 90 cm) er muligt som ekstraudstyr.


Toiletrummet er nydesignet med integreret brusekabine i den en side. I 2019 brochuren er der det samme bruserum i begge modeller.


Åbne overskabe over siddegruppen.

I soveværelset er der overskabe i begge sider og over bagdørene.
Du kan se mere om Hobby autocampere på www.hobby-caravan.de/en/motorhomes.
Se mere om Hobby på www.hobbyinfo.dk

Tekst og foto: JPR
© www.autocamper-nyt.dk