Annonce:
Annonce:

Pressemeddelelse


Efter ændring af forretningsidéen hos Jyderup Camping Center, besluttede indehaver Steffen Arleth Hansen, at der skal ske noget nyt i forretningen.

Jyderup Camping Center har droppet at være forhandler af nye campingvogne og forhandler nu anvisningsvogne, brugte campingvogne og Combi-Camp. Dette har også givet plads til at Combi-Camp kan fremhæves mere i forretningen.


Steffen fortæller, “Da krisen ikke rigtigt vil slippe sit tag i den danske campingbranche, har jeg besluttet at stoppe med at være forhandler af nye campingvogne fra Caravelair og Hobby. Vores lokaler er heller ikke ideelle til dette, da vi ikke rigtigt har indendørs plads til campingvogne. Derfor har vi valgt at satse på Combi-Camp”.

Jyderup Camping Center har haft Combi-Camp i mange år efterhånden og har derfor også en masse ekspertise på området.


“Da der er større og større efterspørgsel efter mindre campingenheder der kan trækkes af selv de små biler, var det helt naturligt for os at satse på Combi-Camp. Combi-Camp bliver mere og mere populært, så det var tid for os til at gøre noget mere ved det” fortæller Steffen og fortsætter,

“Vi har tre forskellige modeller udstillet, Valley Xtra – den sidste i Danmark. Og der er et super tilbud på den – Kun kr. 76.400,- inkl. stort set alt i udstyr. Derudover har vi to forskellige Countrymodeller stående. En med Jeux Lit seng og en med king size seng. Samtidigt har vi en masse reservedele, annekser m.m., så står man og mangler en reservedel, fortelt, solsejl eller andet til ens Combi-Camp, kan vi ofte også være behjælpelige med dette”.


“Kunderne værdsætter også meget at de kan se vognene med egne øjne. De kan prøve at sidde i vognen, ligge i sengene og ikke mindst, slå en op. For vi har selvfølgelig en i udstillingen der kan slås op og i. Og vi står altid klar med en kop kaffe og svar på kundens spørgsmål.”


“Combi-Camp er et produkt med et godt ry. Vognene er af god kvalitet og har man først investeret i en Combi-Camp, kan den holde i mange mange år. Det er også derfor, at man ser mange Combi-Camps af ældre dato ude på campingpladserne og landevejene. Den er nem at have bag bilen, og når den er slået op har man høj komfort, men stadigvæk en følelse af at være tæt på naturen, fortæller Steffen og afslutter,


“Her er der virkelig tale om glamping – teltfølelse med høj komfort, gode senge og alt hvad man skal bruge for en god ferie. Og så kan det alt sammen pakkes ned på kort tid, så man kan køre videre til den næste gode ferieoplevelse.”

Se mere på www.jcc.dk