Annonce:
Annonce:

Den moderne egoistvogn

Tre af de 7 modeller i Fendt Bianco Activ serien er indrettet med to sovepladser. Og der er ikke mulighed for opredning elleranden indretning for liggende gæster. Der er heller ikke specielt meget indendørs plads til spisende gæster. Det er et eksempel på en trend i flere og flere fritidskøretøjer, både i autocampere og campingvogne, som giver optimale vilkår for to på tur. En slags moderne egoistvogn. På billedet ser du Fendt Bianco Activ 515 SFD er indrettet med siddegruppe og køkken forrest, fransk seng i midten og et stort toiletrum med brusekabine bagerst. En af de tre modeller med to sovepladser.


Her ser du indretning på de syv modeller i serien. Den indvendige længde er mellem 400 og 576 cm.


Vinkelsiddegruppen forrest i Bianco Activ 515 SFD er indrettet med et rummeligt bord, klædeskab i hjørnet og TV arrangement på væggen i dørsiden. De lyse farver, den gode gulvplads og de mange muligheder for at indrette lys til lejligheden, give en god rummelighedsfølelse i vognen.


Super Slim-Tower køleskabet står ved siden af døren. Dobbeltsengen har et madrasmål på 200 x 140 cm.


Toiletrummet har en god bredde og brusekabinen er ekstra rummelig. Fendt Bianco Activ 515 SFD har en indvendig længde på 556 cm. Køreklar vægt er på 1.433 kg, totalvægt 1.700 kg. Forhøjet totalvægt op til 2.000 kg er muligt.


Fendt Bianco Activ 445 SF er 75 cm kortere end Bianco Activ 515 SFD. Her er fransk soveværelse forrest og siddegruppe bagerst.


Når du kikker ind gennem døren på Bianco Activ 445 SF ser det umiddelbart traditionelt ud. Læg dog mærke til en ekstra bordplads ind over sengens fodende.

Når du er kommet ind, vil du straks opdage vinkelsiddegruppen, Den samme som i Bianco Activ 515 SFD, bare spejlvendt.

Den franske seng har et madrasmål på 210 140 cm. Et plus for dem som er over 190 cm høje. Fendt Bianco Activ 445 SF har en indvendig længde på 475 cm. Køreklar vægt er på 1.293 kg, totalvægt 1.500 kg. Forhøjet totalvægt op til 1.700 kg er muligt.


Vi slutter af med et kik på Fendt Bianco Activ 550 KMG, den største model i serien. Her er et kik op i overkøjen hvor der er godt med lys fra taglugen. Underkøjen kan klappes og bruges til stor bagage under transport.

Fendt Bianco Activ 550 KMG er indrettet med siddegruppe og køkken i midten og enkeltsenge i soveværelset forrest. Bianco Activ 550 KMG har en indvendig længde på 576 cm. Køreklar vægt er på 1.443 kg, totalvægt 1.700 kg. Forhøjet totalvægt op til 2.000 kg er muligt

Læs mere om Fendt campingvogne på www.fendtinfo.dk

Tekst og foto: JPR
© www.autocampernyt.dk & www.campingferie.dk