Annonce:
Annonce:

Nogle læsere har spurgt hvad det er for et tøjmærke Peer Neslein bruger når han er på sine rejser og campingture.

Peer Neslein fortæller:

Det er faktisk en sjov historie som går helt tilbage til slutningen af 1990’erne, hvor jeg kom jeg i kontakt med tøjmanden Per Bonnicksen som repræsentere flere kendte mærker i tøj. Men jeg var mere interesseret i at finde et tøjmærke i outdoor stil som andre ikke havde og som havde både sommer og vintertøj. Efter et stykke tid kom Per Bonnicksen tilbage til mig og sagde at han ville anbefale et svensk tøjmærke med navnet Tuxer, som ikke var ude i Danmark. Tøjet viste sig at være outdoor tøj og Per hjalp mig med en kontakt til firmaet i Stockholm og jeg bestilte et udvalg af både sommer og vintertøj.
Jeg tror at der gik et lille års tid før campister og forretninger begyndte at efterspørge Tuxer tøj og så blev det ganske naturligt at firmaet Tuxer i Stockholm bad Per Bonnicksen blive agent for Tuxer i Danmark. Det er Per stadig den dag i dag og jeg går forsat i Tuxer tøj året rundt.

En lang række af de førende campingforhandlere har gennem mange år ført et stort udvalg af Tuxer tøj.
Lige nu er den nye kollektion af vintertøj på vej rundt til forhandlerne.

Det der tiltaler mig med tøjet er outdoor stilen som jeg godt kan lide og så synes jeg de har et ganske godt udvalg både til sommerhalvåret og ikke mindst til vintermånederne. Jeg tror også at de danske campister finder tøjer interessant da både kvalitet og priser hænger rigtig godt sammen.

Jeg har valgt et lille udvalgt af billeder med mig i tøjet gennem de sidste næsten 20 år på en række af mine spændende campingture.

Vi er i 2001 hvor jeg fik ideen til “Gibraltar-North Cape Expedition” som blev Europas længste campingtur på 12.000 km på 24 dage.

I 2004 gik turen til Nordkapp i januar måned. Så er det vigtigt med varmt Tuxer vintertøj.

 

I 2011 kørte jeg til Polarcirklen med min Hobby Premium på krogen. Her oplevede vi -42 graders frost så det er grunden til at jeg er pakket godt ind i flere lag Tuxer tøj. Men jeg frøs ikke.

 

I 2013 var jeg i Ungarn i min Solifer som desværre blev stjålet et par dage efter jeg kom hjem. Af tøjet fremgår det at det var en dejlig sommer.

 

I 2015 var jeg ved Polarcirklen i februar måned og fortsatte til Nordkapp, men 108 km fra Nordkapp var vejen lukket pga snestorm. På sådan nogle ture finder man ud af at det rigtige tøj er en meget vigtig detalje.

 

I 2016 er jeg til det samiske Vintermarked i en Dethleffs, så en skjorte indendørs er helt fint.

 

Vi er i 2016 og det er forår og jeg er på vej rundt ad Marguerit-ruten i en autocamper. Så det er tid til en let vindjakke.

 

Vi er i 2018 som er et travlt år med mange rejser. Her er jeg på min solo drømmetur til Nordkapp i en Hobby autocamper i juni måned. Tuxer tøjet er dejligt afslappende og behageligt på en tur hvor man sidder mange timer bag rattet.

 

I 2018 er Signe og jeg (Eksperten og Amatøren) på Trollstigen i Norge og det er klogt at satse på flere lag tøj når man kommer op på toppen af fjeldene, selv om vi er i slut juli og starten af august måned. I dette tilfælde er en vandtæt og åndbar jakke suveræn.

 

Alle ved at sommeren i 2018 har været en super dejlig oplevelse og på billedet har jeg mit foretrukne tøj på. Luftig skjorte, shorts og bare fødder i sandalerne.

Venlig hilsen

Peer Neslein
Campist