Annonce:
Annonce:

Lette og rummelige modeller

Dethleffs C’GO 495 FR

Dethleffs C’GO er en såkaldt indstigningsserie på ni forskellige modeller, fire med dobbeltseng og køjer, tre med dobbeltseng og to med enkeltsenge. Selv om de fås til meget attraktive priser i forhold til fabrikkens øvrige modeller, så er den desværre lidt overset i Danmark. Hernede i Düsseldorf er der mange som lige skal forbi og se på de udstillede modeller. På billedet ser du Dethleffs C’GO 495 FR, en traditionelt indrettet vogn med rundsiddegruppe og fransk soveværelse i hver sin ende af vognen.

Karosserilængden på de ni modeller er mellem 500 og 678 cm. Den mindste, 415 QL er 220 cm bred, og den største, C’GO 565 FMK er 250 cm bred. De øvrige er 230 cm bred. Syv af de ni modeller har et stort køleskab på 142 l. Kun 415 QL og 475 EL har et køleskab på 86 l under køkkenbordet.

Dethleffs C’GO fås i fire forskellige tekstilvarianter. Den gule hedder Sunshine, derudover er der Grey Orbit, Blue Lagoon og Green Paradise. Interiøret hedder Pearl White. Denne model er fabriksmonteret med en Touring Pakke som bl.a. består af varmt vand, blæsevarme, myggenetdør, bruseudstyr og HEKI II taglige med indbygget lys. Læg mærke til den rummelige køkkenblok og at der er tre tagluger i vognen.

De langsgående sofaer i rundsiddegruppen er 150 og 130 cm lange. Der både knages på væggen over TV-pladsen og på indersiden af døren.


Dobbeltsengen har et madrasmål på 200 x 145/110 cm. Dethleffs C’GO 495 FR har en karosserilængde og udvendig bredde på 594 og 230 cm. Køreklar vægt er på 1.200 kg, totalvægt 1.350 kg, og øget totalvægt op til 1.700 kg er muligt.

Dethleffs C’GO 495 QSK

Dethleffs C’GO 495 QSK har, minus 2 cm, samme ydre mål som 495 FR. Den er indrettet med tværvendt dobbeltseng forrest, siddegruppe og køkken i midten og køjer på tværs bagerst.

Dobbeltsengen kan let indrettes som tumleplads om dagen for både små og større børn. Tekstilvarianten her hedder Green Paradise. Dethleffs C’GO 495 QSK

Køkkenblokken står i dørsiden med køleskabet ved siden af. Denne udstillingsmodel er også udstyret med Touring pakken.

Toiletrummet, monteret med bruseudstyr.

Den nederste køje kan klappes op så der kan sættes stor bagage i rummet under transport. Dethleffs C’Go 495 QSK har en karosserilængde og udvendig bredde på 592 og 230 cm. Køreklar vægt er på 1.197 kg, totalvægt 1.350 kg, og øget totalvægt op til 1.700 kg er muligt.

Vi slutter af med et kik på den 250 cm brede Dethleffs C’GO 565 FMK. Her ser du køjer, skabe og en bid af rundsiddegruppen. Servicelugen til underkøjen er placeret i samme side som rundsiddegruppen som har tekstilvarianten Blue Logoon.

Læg mærke til at køkkenblokken er ekstra stor. Forrest er der et fransk soveværelse. Dethleffs C’Go 565 FMK har en karosserilængde og udvendig bredde på 678 og 250 cm. Køreklar vægt er på 1.380 kg, totalvægt 1.600 kg, og øget totalvægt op til 2.000 kg er muligt.

Læs mere om Dethleffs campingvogne på www.dethleffs.dk

Tekst og foto: JPR
© www.autocampernyt.dk & www.campingferie.dk