Annonce:
Annonce:

Velkommen til vores nye hjemmeside på Campingferie.dk

Der kan selvfølgelig være nogle ting som lige skal justeres den næste uges tid på vores nye hjemmeside, men i det store hele er vi klar til en køretur ud i fremtiden, sammen med dig.

Vi er klar til en ny og spændende sæson med et super godt digitalt campingblad, en ny opdateret hjemmeside og 2 generationer som hver især besidder en række fordele og ulemper, da vi jo alle er eksperter til nogle ting og amatører til andre ting.

Peer Neslein:
Det er rigtig dejligt for mig at samarbejde med Signe som kan både filme, redigere og tilrettelægge, ligesom jeg også kan, men vi gør det selvfølgelig på hver vores måde.

Men, at man kender hinanden betyder at man ikke behøver at holde lange møder for f.eks at lave en film produktion eller en artikel. Vi ved begge hvad det handler om og jeg har måske en anden tilgang til tingene end Signe, men vores mål er som oftest det samme, selv om vi vælger forskellige veje.

Så vi er klar til de kommende års udfordringer og opgaver, udstyret med både energi, kreativitet og ikke mindst det rigtige udstyr.

Vi ses.

Signe og Peer Neslein

Campingferie.dk

Campingbladet.dk