Annonce:
Annonce:

Silver Evasion 390 CP

Der har været lidt stille omkring de smarte franske Silver rejsevogne med hævetag. I sæson 2019 kommer der en slags relancering af på fire modeller i traditionelt design og fire såkaldte Mini Freestyle modeller. I dag kan du læse om de fire traditionelle Silvermodeller. Silver minimodellerne vender vi tilbage til. På billedet ser du Silver Evasion 390 CP som har dobbeltseng forrest og siddegruppe bagerst i vognen.


De fire Silver Evasion modeller er alle velkendte indretninger med dobbeltseng eller enkeltsenge. Nåh, ja, så er der lige Silver Evasion 390 TDE som kan indrettes med tre forskellige soveværelser. Du kan vælge opredning med enkeltsenge på de langsgående sofaer, opredning i hele vognens bredde og opredning med tværvendt dobbeltseng og siddegruppe for to foran. Alle praktiske løsninger for to på tur.


Når du står i døren, kikker du ind på siddegruppen bagerst og toiletrummet på den modsatte væg. Hævetaget, som har gastryksfjedre som hjælp når de skal slås op, er i faste vægge. Toiletrummet har faste vægge helt op i det hævede tag. Der er klædeskab på siden af toiletrummet.


Køkkenblokken står i dørsiden ekstra god plads på det store køkkenbord. Der er tre kogepladser og et køleskab som rummer 85 l. Varmt vand er ekstraudstyr. Vognens gaskasse er indrettet under den højre del af køkkenblokken.


Læg mærke til at der er både lamper med svanehals, lysbånd og vinduer på to sider med kasetterollos. Her kan der redes op med et madrasmål på 190 x 125/60 cm.


Dobbeltsengen har et madrasmål på 190 x 150 cm. Her er der også lamper med svanehals, lysbånd, vinduer på to sider med kasetterollos, åbne hylder i hjørnerne og tekstillomme ved holdegærdet.

Toiletrummet er veludstyret med vindue, toilet, brusebund, håndvask og skabe. Brusemulighed fårs som ekstraudstyr. Silver Evasion 390 CP har en totallængde, karosseri- og indvendig længde, udvendig bredde og højde på 537, 449, 444, 200 og 198 cm. Køreklar- og totalvægt er på ca. 965 og 1.100 kg. Opvejning til 1.200 kg eller 1.300 kg totalvægt er muligt som ekstraudstyr.

Silver Evasion 430 LJ

Silver Evasion 430 LJ er 55 cm længere end 390 CP. Her er der faste enkeltsenge forrest i vognen. Bagude er der en siddegruppe magen til den i 390 CP. Silver Evasion har tag, sider og bund i ”GRP-polyester.” Alle vægge, loft og bund har vandafvisende XPS-skum. Front og hæk er også i polyester. Truma Vario Heat gasvarmeapparat og varmtvandsanlæg er ekstraudstyr.


Læg mærke til at her er der også der de samme lamper med svanehals, lysbånd og vinduer på to sider med kasetterollos. Her kan der redes op med et madrasmål på 190 x 125/60 cm.


Her ser du toiletrummet og det todelte klædeskab overfor køkkenblokken.


Gaskassens placering giver et stort køkkenbord. Vægtmæssigt er det en praktiske placering.


Enkeltsengene har begge et madrasmål på 200 x 80 cm. I begge modeller er der serviceluge til magasinerne i dørsiden. Silver Evasion 430 LJ har en totallængde, karosseri- og indvendig længde, udvendig bredde og højde på 598, 504, 499, 200 og 198 cm. Køreklar- og totalvægt er på ca. 1.057 og 1.200 kg. Opvejning til 1.300 kg totalvægt er muligt som ekstraudstyr.

Der er tre Silver forhandlere i Danmark, bl.a. SK Caravan i Blommenslyst og Århus Caravansalg.

Klik her og læs mere om Silver campingvogne. Der kan du også finde brochure og forhandlerliste.

Tekst og foto: JPR
© www.campingferie.dk