Annonce:
Annonce:

Silver Mini Freestyle 290

De nye små Silver Mini modeller ligner indretningsmæssigt sig selv, og de er stadig smarte allround vogne til mange formål. Velegnet for to som rejser sammen, en som rejser alene og passer til både ny og rutinerede campister. Det samme gælder for de største som har deres ophav i Eavision serien. De beskedne ydre mål mærkes tydeligt på benzinøkonomien og gør den meget velegnet til bykørsel overalt i Europa.


Alle fire modellers størrelse og vægt passer rigtig godt til tidens lette biler. Har du brug ekstra lasteevne, kan du, som ekstraudstyr, få øget totalvægten med flere hundrede kilo. Din Silver forhandler kan fortælle dig om mulighederne.
Modellerne har en totalbredde på enten 205 eller 198 cm. Alle har en totalhøjde på ”carport-venlige” 198 cm. De har nedenstående køreklar- og totalvægt samt mulig totalvægt på:
Mini Freestyle 270: 595 kg, 750 kg og op til 1.200 kg.
Mini Freestyle 290: 688 kg, 750 kg og op til 1.200 kg.
Mini Freestyle 390 CP: 740 kg, 1.000 kg og op til 1.300 kg.
Mini Freestyle 390 Kid’s: 740 kg, 1.000 kg og op til 1.300 kg.


Når du står i døren, ser du ind på køkkenblok, toiletrumsdør og klædeskab.


Forrest har du en rummelig siddegruppe som også er soveværelse. En opredning her måler 190 x 140 cm. Sofaernes længde rækker for de fleste også til en ”morfar” på lange rejsedage.


Læg mærke til de praktiske spots, både i køkken og ved sofaen.


Lige inden for døren er der et skab med bordplade. Om det skal være TV-bord, ekstra bordplads eller noget tredje vælger du.


Åbent overskab over frontvinduet.


I forhold til vognens størrelse er der god plads i ved køkkenblokken.


På køkkenbordet er der to kogepladser og en god køkkenvask.


Her ser du ind i køkken- og køleskab. Køleskabet er på 85 l.


Overskabene er ikke store, men der kan godt stå tallerkener og kopper inde i det.


I toiletrummet er der toilet, håndvask med et lille toiletskab under plus et spejl.

Alle SILVER modeller har som standard sider, tag og skørter i GRP glasfiber, vinduer med kasetterollos og mekanisk system til hævetaget, mindst 20 l vandtank. Se den komplette liste, mulighederne for ekstraudstyr, prisliste, brochure og en forhandlerliste på https://campingagenten.dk/silver/
Se prisskiltet fra den udstillede vogn nederst.

Tekst og foto: JPR
© www.campingferie.dk